MamicaMea.ro la rugat pe Mos Craciun sa aduca si anul acesta, daruri multe si frumoase pentru pitici, mamici, tatici, burtici si viitori parinti la bradutul de Craciun. Si cum Mos Craciun este bun, darnic si cu suflet mare, a lasat si aici pe MamicaMea.ro cateva daruri atent alese de spiridusii sai pentru castigatorii concursului "Castiga un cadou de la Mos Craciun!" organizat de Mos Craciun pe pagina de facebook MamicaMea.ro.

Cum se va desfasura concursul?

Surprinzator de simplu, pentru a te inscrie la concursul "Castiga un cadou de la Mos Craciun!" ai nevoie de doar 30 de secunde si este nevoie doar sa dai LIKE la pagina de facebook MamicaMea.ro si sa doresti sa afli ce cadou ti-a pregatit Mos Craciun pentru noaptea de Craciun.

Inscrierea la concurs va fi confirmata prin postarea de catre MosCraciun a unui mesaj pe wall-ul tau de facebook, prin acel mesaj Mos Craciun te anunta ce cadou a pregatit pentru tine. Daca iti place acel cadou si il doresti, lasa un comentariu la mesajul lui Mos Craciun si spunei ca iti place si doresti acel cadou. Daca preferi un alt cadou, mai da inca o data click pe link-ul din mesaj, si Mos Craciun va pregati un alt cadou pentru tine, pana vei spune ca este cadoul potrivit.

Din pacate trebuie sa va anuntam ca acest concurs a fost anulat datorita faptului ca facebook nu a permis desfasurarea acestuia pe platforma Facebook. Ne cerem scuze pentru aceasta situatie neprevazuta.

Ce premii se vor castiga?

Cadou de la Mos CraciunPremiile constau in vouchere de cumparaturi prin care se pot face cumparaturi la anumite magazine online din Romania.

Numarul si valoare totala a premiilor va fi proportinal cu numarul de participanti, valoarea totala a premiilor va fi de minim 100$ echivalentul in LEI.

De exemplu daca vor fi minim 20.000 de participanti valoarea premiilor va fi de minim 150$, daca vor fi 30.000 de participanti valoarea premiilor va fi de minim 200$ si asa mai departe.

Aceste premii sunt minime, ceea ce inseamna ca pot fi mult mai mari de atat, si vor fi in functie si de disponibilitatile sponsorilor acestui concurs.

Pentru fiecare 10.000 de participanti va exista un premiu, astfel daca vor fi 20.000 de participanti vor exista 2 premii, pentru 30.000 de participanti 3 premii, etc.

Daca vreti premii mai mari si mai multe indeamna mai multi prieteni sa participe la acest concurs.

Codul voucherului va fi trimis in format electronic pe adresa de email declarata de castigator, acesta fiind obligat sa confirme primirea acestuia printr-un raspuns la email, in caz contrar voucherul nu va fi activat.

Cum se stabilesc castigatorii?

Toti cei care se vor inscrie la concurs, vor participa la tragerea la sorti organizate pe random.org.

Castigatorii concursului "Castiga un cadou de la Mos Craciun!" vor fi afisati si pe aceasta pagina si vor fi anuntati prin sistemul de mesagerie facebook si vor trebui sa confirme acceptarea premiului in termen de 3 zile.

In cazul in care castigatorul nu confirma in termen de 3 zile acceptarea premiului va urma o noua tragere la sorti si va fi desemnat un alt castigator, procedura se repeta pana cand premiul va fi confirmat  si acceptat.

Primii castigatori vor fi desemnati in ziua de 25 decembrie 2012 si ultimul castigator pana la data de 1 ianuarie 2013.

Durata de desfasurare a concursului Castiga un cadou de la Mos Craciun!

Perioada de desfasurare a concursului "Castiga un cadou de la Mos Craciun!" va fi 27 noiembrie – 1 ianuarie 2013.

Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este prezent pe aceasta pagina web ce poate fi accesibila gratuit de catre oricare participant la concurs pe acest site sau la sediul MamicaMea.ro.

Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament al concursului, prin publicarea modificarilor pe aceasta pagina web, cu 3 zile inainte ce aceste modificari sa intre in vigoare.

Organizatorii concursului

Concursul "Castiga un cadou de la Mos Craciun!" este organizat de catre MamicaMea.ro cu sediul in Galati, str. Saturn, nr. 2.

Alte detalii

Prin inscrierea la concursul "Castiga un cadou de la Mos Craciun!" participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, numele si adresa castigatorului/ castigatorilor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei cereri, decizia Organizatorului este definitiva.
 
Din pacate trebuie sa va anuntam ca acest concurs a fost anulat datorita faptului ca facebook nu a permis desfasurarea acestuia pe platforma Facebook. Ne cerem scuze pentru aceasta situatie neprevazuta.

 

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole