Homeycomb.ro, cel mai mare club privat de shopping online din Romania, este cu siguranta sursa ta de inspiratie atunci cand vrei sa cumperi... orice!Fie ca ai nevoie de produse home&deco, accesorii personale, articole pentru copilul tau, gadget-uri, idei de cadouri, produse de beauty, electrocasnice, haine, etc., la www.homeycomb.ro le gasesti cu discount-uri de pana la 70%.

Iar pentru ca a invata trebuie sa fie o bucurie, dar adesea devine un chin, atat pentru copil, cat si pentru adultul de langa el LeapFrog iti pune la dispozitie un System Tag Junior + carte pentru copilul tau! Pentru ca invatarea e ca un joc: atunci cand vreau, cum vreau, cu ce vreau, cu cine vreau, care si el trebuie sa vrea sa se joace cu mine.  A invata este un act de vointa. Invat, asa cum ma si joc, pentru ca vreau, nu pentru ca trebuie. Invatarea este distractie si bucurie de a explora. Cu jucariile LeapFrog, disponibile pe www.homeycomb.ro, copilul tau se va apropia de placerea invatarii, explorand, distrandu-se cu animalute, cu sunetele animalelor, cu cantece si activitati  de invatare inedite, si, mai mult, cu stimuli originali de invatare a limbii engleze, ale carei sunete si indemnuri de invatare va incerca sa le reproduca.

Castiga un System Tag Junior + carte pentru copilul tau oferite de Homeycomb.ro si LeapFrog! Inscrie-te la consurs in doi pasi simpli:

1.  Intra pe www.homeycomb.ro si creeaza-ti cont

2.  Alege produsul preferat si posteaza link-ul in pagina concursului.

jucarie junior scout

Concurs homeycomb

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4