×

Eroare

[OSYouTube] Alledia framework not found

Homeycomb.ro, cel mai mare club privat de shopping online din Romania, este cu siguranta sursa ta de inspiratie atunci cand vrei sa cumperi... orice!Fie ca ai nevoie de produse home&deco, accesorii personale, articole pentru copilul tau, gadget-uri, idei de cadouri, produse de beauty, electrocasnice, haine, etc., la www.homeycomb.ro le gasesti cu discount-uri de pana la 70%.

Iar pentru ca a invata trebuie sa fie o bucurie, dar adesea devine un chin, atat pentru copil, cat si pentru adultul de langa el LeapFrog iti pune la dispozitie un System Tag Junior + carte pentru copilul tau! Pentru ca invatarea e ca un joc: atunci cand vreau, cum vreau, cu ce vreau, cu cine vreau, care si el trebuie sa vrea sa se joace cu mine.  A invata este un act de vointa. Invat, asa cum ma si joc, pentru ca vreau, nu pentru ca trebuie. Invatarea este distractie si bucurie de a explora. Cu jucariile LeapFrog, disponibile pe www.homeycomb.ro, copilul tau se va apropia de placerea invatarii, explorand, distrandu-se cu animalute, cu sunetele animalelor, cu cantece si activitati  de invatare inedite, si, mai mult, cu stimuli originali de invatare a limbii engleze, ale carei sunete si indemnuri de invatare va incerca sa le reproduca.

Castiga un System Tag Junior + carte pentru copilul tau oferite de Homeycomb.ro si LeapFrog! Inscrie-te la consurs in doi pasi simpli:

1.  Intra pe www.homeycomb.ro si creeaza-ti cont

2.  Alege produsul preferat si posteaza link-ul in pagina concursului.

jucarie junior scout

Concurs homeycomb