Probabil titlul contraceptia prin telefon va incitat si sunteti curioasa. Aceasta metoda de contraceptie inedita este folosita de femeile active sau uituce din Polonia, care pot folosi telefonul mobil pentru a preveni o sarcina nedorita, si asta datorita unei companii de internet din Poznan, care asigura un serviciu prin care le aminti prin mesaje SMS zilele in care sunt fertile si pot ramine insarcinate, transmite AFP. Pentru a activa acest nou serviciu inedit, este suficient ca femeile sa completeze un formular online pe pagina www.supersms.pl a companiei One-2-One, in care sa precizeze durata obisnuita a ciclului si datele ultimelor menstruatii, precum si numarul de telefon.

Societatea se va ocupa de restul. Ea va trimite abonatei trei mesaje SMS pe luna prin care aceasta va fi informata de iminenta perioadei de ovulatie, de zilele fertile si de apropierea menstruatiei.

Deja destule femei s-au abonat pentru acest serviciu platit, care este insa departe de a fi eficient, dupa cum afirma medicii. Si asta si datorita ciclului neregulat a unor femei, dar care este totusi util.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole