Varsta si starea de sanatate sunt factori importanti in luarea unei decizii privind sanatatea vietii tale sexuale: si asta pentru ca exista anumite conditii fi zice sau boli care nu permit sau in cadrul carora nu se recomanda folosirea anumitor metode contraceptive. Nu te teme, poti trece usor peste asta adresandu-te
medicului. Inainte de consultatie, pregateste-te sa raspunzi la intrebari ce privesc istoricul tau medical, antecedentele tale medicale sau cele ale familiei tale, precum si cele ale partenerului tau.

Trebuie sa mai tii cont de tipul relatiei pe care o ai cu partenerul. De exemplu, ai o relatie stabila sau ai mai multi parteneri sexuali? Cat de des ai/ai avut contacte sexuale? Ai deja numarul de copii pe care ti-l doresti sau iti mai doresti copii?
Metodele contraceptive difera intre ele si din punct de vedere al eficientei cu care te protejeaza impotriva unei sarcini nedorite.
Exista mai multe metode contraceptive disponibile dintre care poti alege; una dintre ele va fi cu siguranta cea mai potrivita pentru tine si stilul tau de viata. Informatiile de mai jos te vor ajuta sa treci in revista optiunile de care dispui si vor evidentia toate aspectele importante de care trebuie sa tii cont
inainte sa iei o decizie care priveste linistea vietii tale de cuplu.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4