ca impiedica atat contactul dintre fluidele corpului (sperma, secretii vaginale, sange) si mucoasele organelor genitale cat si contactul direct dintre penis si vagin.

Prezervativul este singura metoda care protejeaza atat impotriva sarcinii nedorite cat si impotriva Infectiilor cu Transmitere Sexuala, in acelasi timp. Prezervativul feminin este un cilindru inchis la unul din capete, confectionat din poliuretan. Are la ambele capete cate un inel flexibil. Se introduce in vagin inainte de contactul sexual. La capatul inchis al cilindrului se afla un inel flexibil care sta in dreptul colului uterin si este pe post de "ancora", impiedicand prezervativul sa iasa din vagin in timpul actului sexual. La capatul deschis al cilindrului se afla un alt inel flexibil, mai mare decat primul si care ramane in afara corpului. El acopera vulva si o parte din perineu in timpul actului sexual.

Prezervativul feminin poate fi introdus in vagin cu cel mult 8 ore inainte de contactul sexual si trebuie scos imediat dupa contactul sexual.

Foloseste intotdeuna un prezervativ nou si de calitate. Controleaza cu atentie data expirarii. Prezervativele iesite din garantie se pot rupe mult mai usor.

Desfa ambalajul prezervativului cu atentie, nu folosi foarfeci, cutite, nu trage de el cu dintii sau cu unghiile ... este de inteles ca te grabesti dar daca este singurul pe care il ai si ai "defectat" prezervativul este nahpa rau, va uitati unul la altul si atat ...

Prezervativul feminin se scoate din ambalaj

Prezervativul feminin este o invelitoare cilindrica, confectionata din poliuretan, avand la ambele capete cate un inel flexibil. Un inel este la capatul inchis (a) - inelul interior si celalalt la capatul deschis (b) - inelul exterior.

Materialul poliuretan acopera inelul de la capatul inchis (inelul interior - a) care sta in dreptul colului uterin si actioneaza ca o "ancora" pentru prezervativ, impiedicand iesirea acestuia din vagin. Inelul de la capatul deschis (inelul exterior - b) ramane in afara corpului.

Prezervativul feminin este o invelitoare cilindrica, confectionata din poliuretan, avand la ambele capete cate un inel flexibil.

Se pune putin lubrifiant pe capatul inchis al prezervativului pentru a usura introducerea. Se tine in asa fel incat capatul deschis sa atarne in jos. Se preseaza inelul aflat la capatul inchis al prezervativului - inelul interior.

O idee foarte buna este sa se preseze intre degetul mare si cel mijlociu iar degetul aratator sa fie asezat pe marginea superioara a inelului pentru a putea controla mai bine in timpul introducerii in vagin.

Strangeti inelul dinspre col a prezervativului pentru femei

Gaseste o pozitie confortabila pentru introducerea prezervativului. Poti sta in picioare, cu un picior ridicat pe un scaun sau asezata, cu picioarele departate sau culcata cu picioarele departate. Cu mana opusa celei in care tii prezervativul desfa labiile si introdu cu atentie inelul in deschiderea vaginala.

1 - vulva
2 - vagin
3 - col uterin

Se introduce prezervativul feminin in vagin

Cu ajutorul degetului aratator impinge inelul interior si prezervativul in interiorul vaginului cat mai in interior, in asa fel incat inelul interior sa treaca de osul pubian si sa ajunga sa acopere colul uterin.

Asigura-te ca prezervativul nu s-a rasucit. Inelul exterior trebuie sa ramana in afara vulvei aproximativ 2 centimetri.

Cand "conduci" penisul la penetrare fii sigura ca are o directie buna si ca nu il "trimiti" pe langa prezervativ, intre prezervativ si vagin.

Se fixeaza inelul prezervativului pentru femei pe colul uterin

Pentru a scoate prezervativul trebuie mai intai sa rasucesti inelul exterior pentru a fi sigura ca sperma ramane inauntrul prezervativului. Scoate prezervativul incet pentru a evita producerea unui accident.

Si nu uita ca toate acestea se fac inainte sa te ridici in picioare ...

Dupa folosire scoate prezervativul feminin
Arunca prezervativul in cosul de gunoi, nu in toaleta. Ai grija ca sa nu poata fi atins de altcineva. Dupa folosire prezervativul pentru femei se arunca la cos

Prezervativul este de unica folosinta ! Daca vrei un nou act sexual trebuie sa folosesti un alt prezervativ.

Prezervativul feminin blocheaza lubrifierea vaginului sa isi indeplineasca menirea. Din cauza frecarii cu penisul s-ar putea sa se miste si sa iasa din vagin. De aceea este cat se poate de binevenit un pic de lubrifiant in interiorul prezervativului feminin sau pe penis. Fiindca prezervativul feminin este confectionat din poliuretan si nu din latex, poti folosi si lubrifianti pe baza de ulei. Dar totusi nu orice fel de substanta alunecatoare fiindca nu vrei sa faci penisul sa "sufere" ...

Daca s-a intamplat un accident, daca prezervativul a iesit din vagin sau a intrat complet in vagin opreste imediat actul sexual. Daca vrei sa continui foloseste un prezervativ nou. Si daca nu s-a discutat pana atunci cu medicul ginecolog subiectul contraceptiei de urgenta, luati legatura imediat cu el, povestiti-i neplacerea si cereti-i parerea.

Prezervativul feminin nu se foloseste impreuna cu prezervativul masculin.

sursa: seximus.ro

 

Jucarii pentru copii isteti

10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...
Cum învățăm să numărăm prin joacă?
De la o vârstă fragedă copiii încep să memoreze cuvintele pe care le aud la părinți, astfel pot face cunoștință cu mediul înconjurător. Dacă fructele, culorile și legumele pot fi învățate prin observarea directă, cifrele devin o problemă din cauza succesiuni obligatorii. Este minunat cât de repede copiii rețin cuvintele ce numesc cifre, însă e mult mai greu să înțeleagă semnificația, rolul și organizarea logică a acestora. Unul dintre cele mai ef...
Mai mult...

Mai multe articole