Iată câteva sfaturi despre cum să vă pregătiți copilul pentru plajă:

  1. Alegeți hainele potrivite. Copiii trebuie să poarte haine lejere și confortabile, care să permită pielii să respire. Evitați hainele din materiale sintetice, cum ar fi poliesterul sau nylonul, deoarece acestea pot reține umezeala și pot face copilul să se simtă cald și inconfortabil. Alegeți în schimb haine din materiale naturale, cum ar fi bumbacul sau inul.
  2. Aplicați protecție solară. Copiii au pielea mai sensibilă la soare decât adulții, așa că este important să aplicați protecție solară cu factor de protecție ridicat (SPF 50+) pe tot corpul lor, inclusiv pe față, urechi, gât și mâini. Reaplicați protecția solară la fiecare două ore, sau mai des dacă copilul transpiră sau se joacă în apă.
  3. Hidratați-vă. Copiii trebuie să bea multă apă, mai ales atunci când sunt la plajă. Asigurați-vă că au la îndemână o sticlă de apă și încurajați-i să bea frecvent.
  4. Păstrați-i la umbră. Adulții și copiii sunt mai predispuși la arsuri solare atunci când sunt în soare direct. Păstrați-vă copilul la umbră cât mai mult posibil, sub un umbrelă sau într-un cort de plajă.
  5. Păstrați-i activi. Copiii se pot plictisi repede la plajă, așa că este important să-i păstrați activi. Aduceți cu voi jucării de plajă, cum ar fi galete, lopate, formele, și alte jucării care se pot juca în nisip.
  6. Păstrați-i în siguranță. Plaja poate fi un loc periculos pentru copii, așa că este important să luați măsuri de precauție pentru a-i menține în siguranță. Supravegheați-i în permanență și nu-i lăsați să se îndepărteze de voi. Asigurați-vă că știu să înoate și nu-i lăsați să intre în apă fără supraveghere.

.plaja pentru copii

Urmând aceste sfaturi, vă puteți asigura că copilul dvs. se va bucura de o zi sigură și plăcută la plajă.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole