Printre lucrurile cele mai amuzante si relaxante pe care le-am facut in cariera mea de designer, a fost amenajarea unui spatiu de joaca pentru 2 copii, intr-o mansarda superba aflata intr-o vila din centrul Bucurestiului. Camerele de copii ne pot aduce si pe noi cei trecuti de varsta povestilor, la amintiri si trairi placute, la inocenta si bucuria de desena, de a te juca printre culori si personaje de poveste sau desene animate, printre nori, vise si planete. Tocmai acesta a fost subiectul unei camere, destinata prietenilor baiatului, cu tavanul pictat cu stelute, galaxii si planete. Camera rezervata fetitei si prietenelor ei a fost cu tema Alba ca zapada si tavanul cu nori, soare, baldachine.

Pictura cu alba ca zapada in camera copiluluiCulorile alese evident sunt culori calde, luminoase, vii, care sa inspire copii la visare, sa le deschida pofta de a trai aventuri minunate alaturi de personajele preferate. Tehnica picturala a fost ulei pe perete, lucrarile sunt protejate cu un vernis special facut din rasini de plante, care nu contin substante chimice, nocive.

Ideea principala este ca pictura schimba complet aspectul unei camere si o transforma intr-un spatiu unic, personalizat, care poate capata orice semnificatie dorim, si poate transmite stari pozitive, ne poate transforma viata, si copilaria intr-o poveste.

Daca vreti picturi de orice fel astept comentarii, intrebari, idei, chiar aici pe blog.

Aurelia Necula
Designer
www.houseline.ro
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole