Când vine vorba despre sănătatea și îngrijirea celui mic, niciun cost sau efort nu este vreodată prea mare. Ca părinți, încercăm să ne asigurăm în permanență că produsele ce țin de imediata sferă a copilului sunt de cea mai înaltă calitate. Însă cum ne putem da seama care sunt cele mai bune produse cu care ar fi indicat să îl ocrotim pe cel mic, atunci când sunt atât de multe produse din care putem alege? Mai mult decât atât, adesea proaspeții părinți se simt copleșiți de viteza cu care trebuie să cumpere consumabilele celui mic, de la scutece, la alifii, creme și pudră de talc. Accesoriile pentru copil și jucăriile sunt și ele pe lista costurilor importante.

Cataloagele online sunt confortabile când ne aflăm în situația de a alege cele mai bune produse pentru cel mic, la prețuri mici și preferabile. Folosirea unui site de cataloage online, precum Kimbino ajută la găsirea aceluiași produs de încredere pe care îl folosim de fiecare dată, în magazinul sau farmacia în care este disponibil la ofertă. Atunci când rămânem fără provizii de scutece și creme la săptămână, cumpărăturile la ofertă și în cantitate mai mare ne pot ajuta să economisim și până la câteva sute de lei, care fac diferența, mai ales la început de drum.

Căutând cu Kimbino prin cataloagele online veți putea identifica acele produse de îngrijire pe care merită să le cercetați, încercând să găsiți soluții cât mai bio, având în vedere că numeroși producători apelează la tertipuri periculoase. De aceea, este foarte important ca diferitele produse pentru bebeluși cum ar fi loțiunile sau gelul de duș să nu conțină alcool, parabeni sau coloranți, pentru a preveni iritațiile. Astfel de indicații despre conținutul produsului puteți găsi în catalogul Sensiblu Octobrie 2019. Avantajul în răsfoirea unui catalog online stă în faptul că ne menține informați și putem lua cele mai bune alegeri până să ne deplasăm spre farmacie. În noul Sensiblu catalog găsiți în paralel mai multe game, mărci și accesorii pentru bebeluși din oferta actuală.

fratii pat

Cât doarme cel mic, mămicile pot răsfoi de asemenea cataloage pentru plăcerea proprie, cum ar fi un Avon catalog online, în care pot regăsi ceea ce le interesează atât pentru cel mic, cât și pentru un mic răsfăț propriu. În noul catalog Avon Octobrie 2019, puteți descoperi o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire, atât pentru dumneavoastră, cât și o serie de produse pentru copii. De asemenea, puteți găsii haine, poșete, accesorii și multe altele.

kimbino logo

Un moment bun pentru a găsi produsele cele mai bune la preţuri reduse este Black Friday. Răsfoind cataloagele online, vă puteţi informa şi să fiţi la curent cu diferite oferte Black Friday 2019. În această perioadă vă puteți reface stocurile cu lucruile necesare zilnic pentru copil, dar și să găsiți aticole de care aveți nevoie la prețuri accesibile. Reducerile sunt bune întodeauna, dar cu atât mai mult când ești în așteptarea unui copil și îți dorești să găsești pătuț, cărucior sau scaun de mașină la reducere de Black Friday. Kimbino.ro vă arată reducerile pregătite pentru perioada de Black Friday, care se desfășoară în România pe 15 octombrie anul acesta. Fiți pregătiți din timp pentru a vă putea asigura că aveți tot ce vă trebuie pentru copil, comparând prețurile, în căutarea celor mai bune pentru bugetul familiei.

 

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/brothers-family-siblings-boys-love-457237/

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4