Dupa grija materna absolut fireasca, urmeaza clar si cea legata de vestimentatie. Orice mama simte ca niciodata nu este de ajuns si pe masura vremii surprinzatoare trebuie sa mai adauge cate ceva in garderoba celui mic. In primul an de viata acest lucru este o cursa la propriu, intrucat luna dupa luna puiutul creste vazand cu ochii.

Apoi an dupa an, sezon dupa sezon se aplica aceeasi regula – nevoia de articole vestimentare potrivite. Ar trebui sa fie ceva mai simplu in zilele noastre caci exista desigur numeroase surse. Dar pentru un raport calitate-pret incantator, pentru optiunea de haine originale, de marci celebre, totusi la un pret accesibil un magazin online pe numele sau Copilas.ro este un raspuns potrivit.

Mitul hainelor outlet sau second hand

Pentru unii inca exista acel stereotip despre ce inseamna un articol vestimentar second hand sau outlet. Cele doua concepte nu inseamna niciodata un articol/produs de calitate indoielnica si sunt diferite; in timp ce hainele din magazinele outlet se refera la un stoc de marfa nevandut, la supraproductie si nevoia de a vinde ce nu mai este de actualitate pentru ca alte colectii se lanseaza, hainele second hand sunt purtate poate chiar o singura data.

Magazinele care includ haine de acest gen stiu ce inseamna calitatea si intocmai pentru ca brandurile de renume o demonstreaza din plin, comercializeaza doar acele articole vestimentare ce intrunesc cerintele calitative – de aspect, materiale, design. Nu au defecte, nu prezinta semne de uzura.

Hainele pentru copii de la Copilas.ro

In cadrul magazinului online www.copilas.ro se regasesc haine pentru copii in modele variate. Pentru fetite, pentru baieti, cu optiuni ce incep cu categoria nou nascut si pana la 12-14 ani, inclusiv accesorii, acest magazin vine cu idei pentru orice parinte. Acestea sunt fie noi, fie second hand sau din outlet, semnate Disney, H&M, Nike, Guess, Zara etc.

patut pliabil cu doua nivele dhs twinkle violet 132009 0

Ca orice magazin care se respecta, ofera sansa de schimb al produselor, de returnare chiar si fara motiv. Se distinge prin preturi atractive, oferte variate si prin faptul ca acopera tot necesarul ce tine de garderoba unui copil - salopete, pantaloni, bluze, rochii si fuste pentru fetite etc. Daca preocuparea nu este aceea de a completa o tinuta, atunci tine de un altfel de registru, de a adauga in garderoba copilului articole vestimentare elegante, sport, de zi cu zi sau orice este necesar.

Partea si mai buna este ca un astfel de loc rasfata la propriu, aducand optiuni de haine pentru copii de un nivel accesibil. Imbracamintea este un aspect important pentru cel mic, trebuie sa ii ofere protectie si confort, insa nu trebuie sa fie un plus de stres, mai ales in privinta preturilor de achizitie. Copilas.ro este menit sa devina o alternativa apreciata, un loc in care orice mama poate gasi articole vestimentare interesante, chic, dragute pentru copilul sau.

Regula de baza aici este varietatea, asadar se remarca si o categorie de articole special destinate femeilor. Toate colectiile se regasesc in cadrul paginii, cu oferte si noutati.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole