Gama de pompe de san Philips Natural AVENT te ajuta sa fii o mamica mai relaxata si chiar mai fericita, dupa ce acum ceva timp am prezentat pompa de de san manuala, astazi ne-am gandit sa o prezentam si pe cea electrica. Avand un design aparte si unic, noua pompa pentru san electrica, te ajuta  îte mulgi cu mai multa usurinta, te poti aseza intr-o pozitie relaxanta si comoda, nu mai esti nevoita sa stai aplecata si eviti astfel durerile de spate. Datorita noului model de diafragma cu pernute moi, ce au o textura placuta la contactul cu pielea, facand un masaj delicat a sanul, stimuleaza reflexul de eliberarea a laptelui si mimeaza suptul bebelusului in timp ce acesta suge la san, pentru a fi mai eficienta.

Pentru a se plia cat mai bine pe nevoile fiecarei mamici, pompa de san electrica are 3 niveluri de reglare a intensitatii de mulgere (absorbtie a laptelui), putand alege acel nivel cel mai confortabil pentru tine, iar designul compact contribuie la o fixare usoara pe san. Atunci cand sa proiectat pompa electrica pentru san, sa tinut cont de multe caracteristici astfel incat sa se potriveasca cat mai bine la majoritatea tipurilor de sani.

Conceputa astfel incat sa reduca efortul depus de mama atunci cand se mulge, sa tinut cont si de timpul petrecut pentru curatarea si igienizarea acesteia, astfel incat prin reducerea numarului de componente, pompa de san se curata mai simplu si mai rapid.

pompa san electricaImediat dupa nastere, atunci cand ai canalele de lactatie infundate, poti aprecia cu adevarat cat este de utila o pompa pentru san electrica, mai ales daca ai experimenta si cu o pompa manuala.

Pompa poate fi pornita fara efort, doar prin apasarea unui singur buton, diind compacata este usor de transportat si depozitat, si o poti folosi oriunde te-ai afla, nu ai nevoie de acces la priza deoarece este alimentata la baterii.

Mai mult, este compatibilă cu celelalte produse din gama Philipis AVENT.

Vezi pretul aici

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole