Opțiunea de a închiria diverse echipamente pentru copii și bebeluși este la început de drum în România. O ofertă serioasă în acest sens vine de la Rent4Baby, o mică firmă din București. Citind recomandările făcute de clienții firmei pe pagina lor de Facebook ne dăm seama că serviciile lor, deși noi și inedite, sunt apreciate.

Scepticismul cu privire la închiriere nu este justificat. În fond, când mergem în vacanță nu închiriem uneori o mașină? Sau camere de hotel? Atunci de ce să nu închiriem și un cărucior de exemplu? În multe situații poate fi o soluție salvatoare.

Și totuși, ce se poate închiria în acest domeniu, al produselor pentru copii? Se pare că o mulțime de produse, care ne-ar costa sume impresionante dacă le-am cumpăra. Oferta de produse de închiriat include scaune de mașină, de diferite tipuri și pentru diferite vârste, cărucioare, pompe de sân, sterilizatoare, scaune de masă, jucării, țarcuri, pătuțuri și multe, multe altele.

Toți proaspeții părinți știu cât de lungă și înfricoșătoare poate fi lista de achiziții făcută în așteptarea primului copil. Atâtea lucruri noi, cu caracteristici diferite, scumpe și despre care nu știm dacă vor fi utile sau nu! De multe ori se ajunge apoi la vânzarea produselor pe internet cu descrieri de tipul “folosit o singură dată” sau “practic nou – copilul nu l-a acceptat”. Pentru a reduce anxietatea pregătirilor și a diminua banii irosiți, opțiunea închirierii trebuie luată serios în calcul. Oricând se poate cumpăra ceva, dar odată cumpărat, mai greu se recuperează banii. Așa că cei ce nu au ajuns să-și bifeze toată lista de cumpărături pot închiria ce le-a mai rămas pentru o zi-două, o săptămână sau chiar o lună. Cei care așteaptă încă primul copil pot fi încă sceptici (cu argumentul „un copil fac, o să îi cumpăr tot ce are nevoie”) dar cei care au deja câteva luni sau ani de experiență ca părinți se pot uita prin casă și își pot da seama cât ar fi economisit prin utilizarea serviciilor de închiriere, putând oferi astfel copilului alte lucruri necesare.

inchiriere echipamente bebelusi

Siguranța și igiena pot fi un motiv de îngrijorare. Opțiunea de închiriere nu trebuie să însemne renunțarea la standarde înalte de calitate. Rent4Baby promite să asigure o igienă exemplară produselor oferite spre închirere, curățându-le cu echipamente profesionale și utilizând substanțe ecologice, potrivite pentru produsele folosite de copii, iar toate feedback-urile oferite de clienți pe pagina de Facebook Rent4Baby indică faptul că această promisiune este respectată.

În aceste condiții, părinții care vor să ofere cât mai mult copiilor lor, cu resurse care sunt invariabil limitate, pot fi deschiși la soluțiile noi aduse în piață de Rent4Baby, centrul de închiriere de echipamente și jucării pentru bebeluși și copii.

 

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...

Mai multe articole