Opțiunea de a închiria diverse echipamente pentru copii și bebeluși este la început de drum în România. O ofertă serioasă în acest sens vine de la Rent4Baby, o mică firmă din București. Citind recomandările făcute de clienții firmei pe pagina lor de Facebook ne dăm seama că serviciile lor, deși noi și inedite, sunt apreciate.

Scepticismul cu privire la închiriere nu este justificat. În fond, când mergem în vacanță nu închiriem uneori o mașină? Sau camere de hotel? Atunci de ce să nu închiriem și un cărucior de exemplu? În multe situații poate fi o soluție salvatoare.

Și totuși, ce se poate închiria în acest domeniu, al produselor pentru copii? Se pare că o mulțime de produse, care ne-ar costa sume impresionante dacă le-am cumpăra. Oferta de produse de închiriat include scaune de mașină, de diferite tipuri și pentru diferite vârste, cărucioare, pompe de sân, sterilizatoare, scaune de masă, jucării, țarcuri, pătuțuri și multe, multe altele.

Toți proaspeții părinți știu cât de lungă și înfricoșătoare poate fi lista de achiziții făcută în așteptarea primului copil. Atâtea lucruri noi, cu caracteristici diferite, scumpe și despre care nu știm dacă vor fi utile sau nu! De multe ori se ajunge apoi la vânzarea produselor pe internet cu descrieri de tipul “folosit o singură dată” sau “practic nou – copilul nu l-a acceptat”. Pentru a reduce anxietatea pregătirilor și a diminua banii irosiți, opțiunea închirierii trebuie luată serios în calcul. Oricând se poate cumpăra ceva, dar odată cumpărat, mai greu se recuperează banii. Așa că cei ce nu au ajuns să-și bifeze toată lista de cumpărături pot închiria ce le-a mai rămas pentru o zi-două, o săptămână sau chiar o lună. Cei care așteaptă încă primul copil pot fi încă sceptici (cu argumentul „un copil fac, o să îi cumpăr tot ce are nevoie”) dar cei care au deja câteva luni sau ani de experiență ca părinți se pot uita prin casă și își pot da seama cât ar fi economisit prin utilizarea serviciilor de închiriere, putând oferi astfel copilului alte lucruri necesare.

inchiriere echipamente bebelusi

Siguranța și igiena pot fi un motiv de îngrijorare. Opțiunea de închiriere nu trebuie să însemne renunțarea la standarde înalte de calitate. Rent4Baby promite să asigure o igienă exemplară produselor oferite spre închirere, curățându-le cu echipamente profesionale și utilizând substanțe ecologice, potrivite pentru produsele folosite de copii, iar toate feedback-urile oferite de clienți pe pagina de Facebook Rent4Baby indică faptul că această promisiune este respectată.

În aceste condiții, părinții care vor să ofere cât mai mult copiilor lor, cu resurse care sunt invariabil limitate, pot fi deschiși la soluțiile noi aduse în piață de Rent4Baby, centrul de închiriere de echipamente și jucării pentru bebeluși și copii.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole