Articole create special pentru mămici, pompele de sân joacă un rol important în cazul celor care au nevoie să extragă laptele matern pentru a face rezerve pentru bebeluș. La ora actuală, piața abundă în opțiuni ale acestor produse. Se regăsesc mai ales în mediul online articole variate în acest sens, fabricate de producători mai mult sau mai puțin cunoscuți. Este doar unul dintre numeroasele articole de care proaspăta mămica va avea nevoie în următoarea perioadă, ceea ce înseamnă trebuie să facă o investiție sigură, bazată pe calitate.

În întâmpinarea acestei nevoi vine magazinul specializat în produse pentru mămici și bebeluși – Kidscare. În cadrul acestuia, respectiv în secțiunea special concepută pentru pompe de san, se regăsesc diverse tipuri de soluții, pliate pe nevoi și bugete variate.

Pompa de sân electrică Kidscare KC103 - recomandarea specialiștilor

Un astfel de articol trebuie să corespundă cu anumite cerințe pentru a oferi eficiență crescută. În ceea ce privește modelul menționat, acesta este potrivit pentru mămici, în procesul de alăptare, pentru că prezintă putere reglabilă de aspirație. Asta înseamnă că poate fi folosit de oricine dorește să hrănească bebelușul cu laptele extras în acest mod.

Pompa de san KC103 este ideală și oferă o funcționare optimă în acele momente de relaxare și liniște, întrucât atunci curge laptele mai ușor. Aceasta a fost concepută în ideea de a ajuta proaspetele mămici că realizeze operațiunea de extragere a laptelui matern fie în confortul locuinței proprii, fie la locul de muncă, respectiv acolo unde se poate efectua alăptarea fără întrerupere. Este potrivit pentru realizarea de rezerve, astfel ca cel mic să beneficieze de laptele hrănitor al mamei atunci când îi este foame. De altfel, acesta este necesar și pentru că îl ajută să își întărească mai eficient imunitatea.

Prin design-ul său aparte, pompa permite depozitarea laptelui direct în biberon. Contribuie în mod deosebit la o colectare facilă a acestuia poziția comodă a mamei, precum și starea de relaxare a ei.

pompa de san electrica kidscare kc103 2

Care sunt caracteristicile pompei de sân Kidscare KC103?

Complexitatea pompei reprezintă motivul pentru care specialiștii Kidscare fac recomandarea acestui model. Iată care sunt caracteristicile acesteia, ce de altfel o fac o soluție pentru un public larg.

  • Motorul silențios din dotare care favorizează o relaxare adecvată în timpul extragerii

  • 15 nivele de aspirație, alături de 3 frecvențe ale pompei

  • 10 nivele de stimulare, alături de 3 frecvențe ale pompei

  • Setări complexe, care imită bebelușul în procesul de supt

  • Funcționarea se realizează la o priză de 220 V ori printr-un adaptor USB

  • Dispune de afișaj LCD și nu conține BPA

  • Favorizează o utilizare ușoară și corectă cupa din silicon pentru masaj, cu o mulare perfectă pe sân

  • Polipropilena și siliconul sunt materialele de la baza pompei, ce asigură confortul utilizatoarei

Astfel de aspecte sunt de luat în considerare atunci când urmează achiziționarea unei pompe de sân. Modelele oferite de Kidscare, inclusiv cel mai sus prezentat, reușesc să ofere experiențe plăcute de utilizare mămicilor, precum și o durabilitate extinsă. Constituie investiții sigure și practice.

Produsul poate fi comandat la un preț rentabil din cadrul paginii Kidscare.ro. Este ideal pentru alăptarea mai ușoară a bebelușului.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole