Philips Avent a proiectat in colaborare cu unii dintre cei mai buni specialisti in lactatie,  un nou model de pompa manuala pentru san sub brandul Philips Avent Natural. Datorita noului design aceasta este singurul model de pompa ce te ajuta sa alaptezi dintr-o pozitie cat mai confortabila si relaxanta, usurandu-ti astfel fluxul de lapte si eliminand riscul de aparitie a durerilor de spate.

Pompa manulala pentru san Philips Avent Natural are o diafragma din silicon moale cu pernute moi de masaj stimuleaza refluxul de curgere al laptelui imediat dupa inceperea pomparii (la fel cum o face si un bebelus), iar cu ajutorul supapei poti regla intensitatea absorbtiei in functie de cum simti ca este mai confortabil.

Designul compact faciliteaza o fixare mai usoara pe san, si o manevrare mai facila datorta manerului  ergonomic. Datorita faptlui ca este compacta, poate fi foarte usor depozitata si transportata, pentru ca pe toata perioada alaptarii sa te bucuri de beneficiile ei oriunde te-ai afla.

Pompa manuala de san este deosebit de utila imediat dupa nastere, atunci cand ai canalele infundate, fiind manuala o poti folosi oriunde deoarece nu ai nevoie de o sursa de curent electric.

pompa manuala pentru san Philips AVENT Natural

In pachetul in care vine pompa de san vei gasi inclus si un biberon de 125 ml cu o tetina speciala, cu o forma asemanatoare mamelonului mamei. Petalele de confort ale tetinei asigura un proces de hranire delicat, previn deformarea tetinei si il fac pe bebelus sa accepte mult mai usor tetina, sa fie mai relaxat si mai satisfacut. În plus, acet model de tetina are un sistem inovator anti-colici datorită supapei care asigura patrunderea aerului in biberon si nu in burtica bebelusului.

Pretul acestei pompe de san il poti vedea aici.

Pachetul cu pompa manuala de san Philips Avent Natural contine:

pompa pentru san cu biberon.

diafragma din silicon cu alveole,

capac pentru palnie

suport pentru biberon.

un biberon de 125 ml.

un disc de sigilare.

o tetina cu 1 orificiu (0 - 1 luna).

 Cumpara pompa manuala pentru san Philip Avent Natural de aici.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole