Ficare dintre voi sa intalnit pe parcursul timpului cu cel putin un caz in care datorita unor metode de contraceptie adecvate sa ajuns la avort. Am constatat ca destul de multe femei nu cunosc metodele de contraceptie, o alta categorie o reprezinta acele femei ce nu isi permit din punct de vedere financiar sa apeleze la metode de contraceptie.

Cu ce va timp in urma pentru o perioada destul de scurta de timp (scurtata datorita fondurilor insuficiente), a existat o campanie prin care anumite categorii sociale beneficiau de contraceptive gratuite. Pentru carcotasi, e bine sa stie ca un avort "costa" mult mai mult decat contraceptivele necesare unei femei pe foarte multi ani, si aici nu ma refer doar la costurile financiare.

Din dorinta de a atrage un semnal de alarma asupra dreptului la viata si de a contribui la micsorarea numarului de avorturi realizate in tara noastra, emisiunea Arena Medicala, o productie a Asociatiei Clubul Isis difuzata de postul national Neptun TV in fiecare zi de joi de la ora 18.00 - a lansat o petitie  "DA, pentru VIATA!" pe site-ul emisiunii www.arenamedicala.ro prin care se doreste atragerea unui numar cat mai mare de sustinatori.

MamicaMea.ro va solicita sa va implicati si sa semnati petitia: "DA, pentru VIATA!". Daca vor fi stranse suficient de mare de semnaturi la aceasta petitie exista posibilitatea obtinerii unei finantari europene a acestui proiect.

Semneaza aceasta petitie daca esti un adept al vietii, si daca doresti sa spui un NU hotarat avortului.

Semneaza aceasta petitie pentru a se putea reintroduce programele de educatie contraceptiva precum si alocarea unor fonduri prin care sa se asigure contraceptive gratuite acelor persoane pentru care costul unui simplu prezervativ sau a unei pilule contraceptive este urias.

Te rog transmite mai departe aceasta petitie.

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realiza...
Mai mult...

Mai multe articole