Ficare dintre voi sa intalnit pe parcursul timpului cu cel putin un caz in care datorita unor metode de contraceptie adecvate sa ajuns la avort. Am constatat ca destul de multe femei nu cunosc metodele de contraceptie, o alta categorie o reprezinta acele femei ce nu isi permit din punct de vedere financiar sa apeleze la metode de contraceptie.

Cu ce va timp in urma pentru o perioada destul de scurta de timp (scurtata datorita fondurilor insuficiente), a existat o campanie prin care anumite categorii sociale beneficiau de contraceptive gratuite. Pentru carcotasi, e bine sa stie ca un avort "costa" mult mai mult decat contraceptivele necesare unei femei pe foarte multi ani, si aici nu ma refer doar la costurile financiare.

Din dorinta de a atrage un semnal de alarma asupra dreptului la viata si de a contribui la micsorarea numarului de avorturi realizate in tara noastra, emisiunea Arena Medicala, o productie a Asociatiei Clubul Isis difuzata de postul national Neptun TV in fiecare zi de joi de la ora 18.00 - a lansat o petitie  "DA, pentru VIATA!" pe site-ul emisiunii www.arenamedicala.ro prin care se doreste atragerea unui numar cat mai mare de sustinatori.

MamicaMea.ro va solicita sa va implicati si sa semnati petitia: "DA, pentru VIATA!". Daca vor fi stranse suficient de mare de semnaturi la aceasta petitie exista posibilitatea obtinerii unei finantari europene a acestui proiect.

Semneaza aceasta petitie daca esti un adept al vietii, si daca doresti sa spui un NU hotarat avortului.

Semneaza aceasta petitie pentru a se putea reintroduce programele de educatie contraceptiva precum si alocarea unor fonduri prin care sa se asigure contraceptive gratuite acelor persoane pentru care costul unui simplu prezervativ sau a unei pilule contraceptive este urias.

Te rog transmite mai departe aceasta petitie.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole