Tamada.ro

In perioada de graviditate, femeile insarcinate impreuna cu partenerii lor au nevoie de informatii multe, variate si corecte despre sarcina si evenimentele ce pot aparea pe parcurusul ei, au nevoie sa stie cum decurge nasterea. Si probabil cel mai important lucru vor sa stie cum sa se comporte cu bebelusii lor. Noi dorim sa va recomandam o serie de carti pentru gravide care cred ca v-ar fi utile si in perioada de sarcina si ulterior in cresterea copilului.

 

La ce sa te astepti cand esti insarcinata

La ce sa te astepti cand esti insarcinata este cea mai vanduta carte despre sarcina din Statele Unite, foarte utila pentru viitorii parinti. Cartea La ce sa te astepti cand esti insarcinata cuprinde tot ce este nou in sarcina, nastere si stilul de viata al viitorilor parinti, contine un plan complet al perioadei dinaintea conceptiei, informatii despre alegerea medicului, alternative pentru nastere, a doua sarcina, gemeni, sex in timpul sarcinii si modul de soluţionare a unor probleme mai mult sau mai putin frecvente din sarcina.

38,00 RON

Alte carti pentru gravide

Tamada.ro

Sarcina, nasterea si nou nascutul - Cartea a fost definita drept "cea mai buna carte pentru intelegerea evolutiei sarcinii si nasterii" de catre Carol Jones, director la Clinica Virginia Mason, Seattle.Acest ghid este mai mult decat o carte pentru viitoarele mame, bogat ilustrata si cu informatii generale. El se adreseaza in egala masura viitorilor parinti si unor categorii de profesionisti in domeniul medical: elevii scolilor sanitare post-liceale, studentii facultatilor de medicina, asistenta medicali, chiar medicilor de alte specialitati.

Daca ar fi sa cumparati o singura carte despre sarcina si nastere, pe aceasta trebuie s-o luati...

38 RON - Cumpara acum

Alte carti pentru gravide

 

Cartea Sarcina ta

Sarcina ta Aceasta carte este un ghid practic modern si extrem de accesibil, pentru a ajuta viitoarele mame sa-si traiasca linistite perioada de sarcina, sa se pregateasca pentru nastere si pentru cresterea bebelusului in primele zile de la intoarcerea de la maternitate. O echipa numeroasa de specialisti – ginecologi-obstetricieni, geneticieni, pediatrii, moase, dieteticieni si psihologi – prezinta informatii actuale extrem de precise si clare despre sarcina si nastere, precum si numeroase sfaturi practice: notiuni de genetica, dezvoltarea bebelusului luna de luna in timpul sarcinii, sfaturi pentru viata cotidiana, pregatirea si desfasurarea nasterii, gimnastica si alimentatia postnatale etc. Cartea se adreseaza nu numai viitoarelor mame, ci si tatilor, al caror punct de vedere e amplu reprezentat. Textul este insotit de peste 200 de ilustratii color, care sustin vizual tema.

Alte carti pentru gravide

 

 

Cartea Mama si copilul

Cartea Mama si copilul - Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum "Mama si copilul" poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate. Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului - de la nastere pana la adolescenta. Fata de editiile anterioare, s-a adaugat un nou capitol, care urmareste evolutia nou-nascutului, sugarului si apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricitatii, limbajului si al contactului social. Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului. Cuprins: Sarcina si nasterea. Nou-nascutul (0-28 zile). Sugarul (de la 1 luna la 12 luni). Copilul de la 1 la 6 ani. Retete culinare. Scolarul mic. Adolescentul. Copilul bolnav. Se previne! Este cel mai bine. Adresabilitate: Medici pediatri, asistente de familie, asistente de pediatrie, educatoare de gradinite, nurse, psihologi, parinti, publicul larg.
60 RON Cumpara acum cartea Mama si copilul

Ghidul viitoarei mame - De la testul de sarcina, pana la nastere

Ghidul viitoarei mame - De la testul de sarcina, pana la nastere - Ghidul viitoarei mame - de la testul de sarcina pana la nastere pune la dispozitie sfaturi competente ale specialistilor francezi care au elaborat acest titlu din colectia Marie Claire. Ginecologi, nutritionisti si psihologi va stau alaturi, va ghideaza si va sprijina in aceasta aventura unica din viata unei femei.

31,50 RON

Alte carti pentru gravide

 

 

Sarcina si nasterea. Ghidul femeii insarcinate
Sarcina si nasterea. Ghidul femeii insarcinate - este una dintrecele mai autorizate resurse despre sarcina si primele luni de dupa nastere ale copilului
Cartea este scrisa din experienta unei intregi echipa de experti: medici, moase, cercetatori, coordonata de un ginecolog-obstetrician cu multa experienta practica.
In carte puteti gasi sfaturi practice si utile pentru toate aspectele cu care va puteti intalni in sarcina precum si pentru primul an de viata a copilului, incepand cu ingrijirea prenatala si de la preocuparile de natura afectia, si pana la felul in care va trebui sa ai grija de bebelus si de corpul tau dupa nastere.
In carte puteti gasi informatii despre dezvoltarea fizica a bebelusului in uter, in saptamani de sarcina, avand la dispozitie ilustratii in marime naturala. Diferite capitole speciale din carte trateaza cele mai importante momente din fiecare trimestru de sarcina si te ajuta sa sa stii cand sa programezi cele mai importante analize si vizite la medic.

Mai vezi si alte carti pentru gravide

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole