La ce sa te astepti cand esti insarcinata este cea mai vanduta carte despre sarcina din Statele Unite, foarte utila pentru viitorii parinti. Cartea La ce sa te astepti cand esti insarcinata cuprinde tot ce este nou in sarcina, nastere si stilul de viata al viitorilor parinti, contine un plan complet al perioadei dinaintea conceptiei, informatii despre alegerea medicului, alternative pentru nastere, a doua sarcina, gemeni, sex in timpul sarcinii si modul de solutionare a unor probleme mai mult sau mai putin frecvente din sarcina.

Supranumita Biblia sarcinii în SUA, "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" este scrisa într-un format problema-raspuns, folosind un ton familiar, ca intre femei. Subiectul este dezvoltat cronologic pe etape de la posibilitatea unei sarcini, un capitol dedicat fiecarei luni de sarcina si o etapa post sarcina.

Cartea La ce sa te astepti cand esti insarcinata contine un plan complet al perioadei dinaintea conceptiei, informatii despre alegerea medicului, alternative pentru nastere, a doua sarcina, gemeni, sex in timpul sarcinii si modul de solutionare a unor probleme mai mult sau mai putin frecvente din sarcina.

„Aceasta carte excelenta ar trebui sa fie o lectura obligatorie pentru parintii in devenire.“
Dr. Richard Aubry

„Aceasta echipa extraordinara a «lovit» din nou, dar de data aceasta si mai bine... Este primul lucru pe care ar trebui sa-l cumparati dupa ce va iese pozitiv testul de sarcina."
Sally Wendkos Olds, Coautoare la Cartea completa a alaptatului.

La ce sa te astepti cand esti insarcinata„Biblia gravidei. Este o harta indispensabila pentru drumul misterios si minunat spre nastere.“
Susanna Cooper

Cartea "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" oferaraspunsuri incurajatoare la sute de intrebari pe care ar putea sa si le puna viitorii parinti:
- Am nascut ultimul copil prin cezariana. Care sunt sansele unei nasteri pe cale vaginala de data aceasta?

- Trebuie sa renunt la cofeina in timpul sarcinii?

- Poate avea vorbitul la telefonul mobil vreun efect asupra fatului meu?

- Va suferi copilul meu daca eu nu beau lapte?

- Cum pot sti daca bebelusul meu este pozitionat corect pentru nastere?

- Astazi nu mi-am simtit copilul miscand. Ce se intampla?

- Este posibil sa nu incep singura travaliul?

In plus contine: o noua sectiune pentru mamele care lucreaza, un capitol extins pentru tatii in devenire, o dieta actualizata a sarcinii, ilustratii ale progreselor copilului dumneavoastra luna de luna, ghiduri pas cu pas ale travaliului si nasterii, ale perioadei post-partum si alaptatului.

Puteti sa cumparati carteade aici cartea La ce sa te astepti cand esti insarcinata la doar 38 RON

Titlu original: What to Expect When You’re Expecting

Autori
• Heidi Murkoff
• Arlene Eisenberg
• Sandee Hathaway

Cuvant înainte de
dr. Richard Aubry, profesor şi director al Catedrei de Obstetrica Academica si Comunitara de la Universitatea Medicala de Stat din New York

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole