Majoritatea femeilor isi propun la un moment dat sa acorde  o mai mare atentie la ceea ce mananca si sa scape de cateva kilograme. Insa aceasta mobilizare nu le tine prea mult, în majoritatea cazurilor fiind vinovate tentatiile de care lovesc la tot pasul. Daca citesti in continuare vei gasi cele patru posibile capcane, astfel incat sa-ti fie mai usor sa le eviti, pentru a-ti îndeplini visul de a scapa de kilogramele ce te derenjeaza!

1. Fara scopuri nerealiste

Nu face greseasa sa-ti propus sa scapi de toate kilogramele acumulate timp de ani de zile inca prima luna. Trebuie sa-ti stabilesti mai degrabă sa incet si sigur, de exemplu iti propui sa slabesti jumătate de kg sau un kg pe săptămână, cu ajutorul unei diete alimentare potrivite si cu un pic de miscare, un astfel de plan este mai usor de respectat.

2. Nu exagera cu antrenamentul

Daca in ultima perioada nu ai facut sport regulat, nu este cazul sa exagerezi cu un program intens, e nevoie sa-ti obişnuiesti treptat corpul cu activitatea fizica. Daca antrenamentele sunt prea lungi dupa o perioada te vei plictisi nu risti sa nu mai faci sport deloc, iar planul tau de a slabi se duce de rapa.

Capcane cura de slabire

3. Nu lasa dulciurile la indemana

Daca dulciurile iti apar des in fata ochilor va fi foarte greu sa rezisti tentatiei. Ar trebui sa eviti sa mai cumperi dulciuri, sa eviti sa te plimbi prin raionul de dulciuri atunci cand mergi la cumparaturi, iar rezerva de dulciuri de acasa sa o pui sub lacat. Dar daca simti ca nu poti face fata poftei de dulce, iti poti astampara pofta cu fructe proaspete sau cateva migdale, caju sau nuci.

+1. Evita senzatia de foame

Senzatia de foame este capcana cea mai periculoasa in timpul curei de slabire, majoritatea cedeaza la aceasta. Daca ai impresia ca mori de foame in timpul dietei, este o problema de timp pana cand vei ceda ispitei si vei manca mai mult decat e cazul. 

Si totusi cum  poti evita ispita data de senzatia de foame? Poti profita de darurile naturii, sa consumi alimente si sucuri ce atenueaza senzatia de foame sau sa consumi un supliment alimentar ce face acelasi lucru. De exemplu, Figure Shaper de la Calivita datorita ingredientelor active de origine vegetală şi a mineralelor din compoziţie, are capacitatea de a suprimarea senzaţiei de foame şi a poftei de dulciuri.

In plus Figure Shaper pe parcursul curei de slăbire, va inhiba şi transformarea carbohidraţilor în grăsimi, accelerând metabolismul.

 

Jucarii pentru copii isteti

10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...
Cum învățăm să numărăm prin joacă?
De la o vârstă fragedă copiii încep să memoreze cuvintele pe care le aud la părinți, astfel pot face cunoștință cu mediul înconjurător. Dacă fructele, culorile și legumele pot fi învățate prin observarea directă, cifrele devin o problemă din cauza succesiuni obligatorii. Este minunat cât de repede copiii rețin cuvintele ce numesc cifre, însă e mult mai greu să înțeleagă semnificația, rolul și organizarea logică a acestora. Unul dintre cele mai ef...
Mai mult...

Mai multe articole