Majoritatea femeilor isi propun la un moment dat sa acorde  o mai mare atentie la ceea ce mananca si sa scape de cateva kilograme. Insa aceasta mobilizare nu le tine prea mult, în majoritatea cazurilor fiind vinovate tentatiile de care lovesc la tot pasul. Daca citesti in continuare vei gasi cele patru posibile capcane, astfel incat sa-ti fie mai usor sa le eviti, pentru a-ti îndeplini visul de a scapa de kilogramele ce te derenjeaza!

1. Fara scopuri nerealiste

Nu face greseasa sa-ti propus sa scapi de toate kilogramele acumulate timp de ani de zile inca prima luna. Trebuie sa-ti stabilesti mai degrabă sa incet si sigur, de exemplu iti propui sa slabesti jumătate de kg sau un kg pe săptămână, cu ajutorul unei diete alimentare potrivite si cu un pic de miscare, un astfel de plan este mai usor de respectat.

2. Nu exagera cu antrenamentul

Daca in ultima perioada nu ai facut sport regulat, nu este cazul sa exagerezi cu un program intens, e nevoie sa-ti obişnuiesti treptat corpul cu activitatea fizica. Daca antrenamentele sunt prea lungi dupa o perioada te vei plictisi nu risti sa nu mai faci sport deloc, iar planul tau de a slabi se duce de rapa.

Capcane cura de slabire

3. Nu lasa dulciurile la indemana

Daca dulciurile iti apar des in fata ochilor va fi foarte greu sa rezisti tentatiei. Ar trebui sa eviti sa mai cumperi dulciuri, sa eviti sa te plimbi prin raionul de dulciuri atunci cand mergi la cumparaturi, iar rezerva de dulciuri de acasa sa o pui sub lacat. Dar daca simti ca nu poti face fata poftei de dulce, iti poti astampara pofta cu fructe proaspete sau cateva migdale, caju sau nuci.

+1. Evita senzatia de foame

Senzatia de foame este capcana cea mai periculoasa in timpul curei de slabire, majoritatea cedeaza la aceasta. Daca ai impresia ca mori de foame in timpul dietei, este o problema de timp pana cand vei ceda ispitei si vei manca mai mult decat e cazul. 

Si totusi cum  poti evita ispita data de senzatia de foame? Poti profita de darurile naturii, sa consumi alimente si sucuri ce atenueaza senzatia de foame sau sa consumi un supliment alimentar ce face acelasi lucru. De exemplu, Figure Shaper de la Calivita datorita ingredientelor active de origine vegetală şi a mineralelor din compoziţie, are capacitatea de a suprimarea senzaţiei de foame şi a poftei de dulciuri.

In plus Figure Shaper pe parcursul curei de slăbire, va inhiba şi transformarea carbohidraţilor în grăsimi, accelerând metabolismul.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole