E totul în regulă în interior? Știm cum te simți când intestinele nu îți dau pace, se mișcă în continuu, scot sunete ciudate, când ai diaree, constipație sau îți e greață. În caz de dureri intestinale sau sindromul colonului iritabil (IBS), suntem adesea incapabili să identificăm cauza, însă se pare că de vină sunt adesea perioadele de stres mediu care se instalează odată cu venirea toamnei. Jumătate din populatie este afectata de stres, iar unul din cinci se confruntă și cu tulburări digestive.* Starea intestinelor noastre este foarte importantă, deoarece 80% din sistemul nostru imunitar se află aici.

Moartea vine din intestine” (Hipocrate)

În mod ideal, bacteriile intestinale benefice combat și inhibă flora intestinală nocivă. Cu toate acestea, în zilele noastre echilibrul florei intestinale poate fi cu ușurință periclitat. Aceasta are drept rezultat slăbirea sistemului imunitar, ceea ce îl face susceptibil la infecții.

În plus, sindromul colonului iritabil (IBS) poate, de asemea, persista. Cauza principală a periclită-rii acestui echilibru este stresul, însă tratamentul cu antibiotice sau chiar contactul cu „culturi bacteriene” străine, în timpul infecțiilor sau al călătoriilor, pot, de asemenea, contribui la înrăutățirea situației. 6 tulpini (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve si prebiotice Fructo-oligozaharide), 6 miliarde de unități formatoare de colonii.

Ținând pasul cu cele mai noi cercetări și cu nevoile membrilor noștri, compania Calivita a imbunatit vechiul produs cu probiotice, AC-Zymes, creând astfel AC-Zymes Plus, care poate concura la orice nivel cu orice produs cu simbiotice din lume. Studiile științifice au demonstrat că o serie de tulpini de probiotice își pot sprijini reciproc funcționarea și acţiunea, prin urmare am adăugat alte cinci tulpini la tulpina activă existentă de Lactobacillus acidophilus, iar numărul de UFC a fost crescut de la 4 la 6 miliarde. În plus, probioticele au fost suplimentate cu o doză de prebiotice (inulină) care sprijină direct dezvoltarea bacteriilor benefice.

ac zymes plus

Cui se recomandă AC-Zymes Plus 

- persoanelor care suferă de sindromul colonului iritabil

- persoanelor cu un stil de viață stresant ce le cauzează tulburări digestive.

- persoanelor ce vor sa-si refaca flora intestinala după un tratament cu antibiotice sau cu alte medicamente puternice,

- persoanelor ce doresc să prevină aparitia diareei în timpul călătoriilor și să se recupereze în urma diareei cauzate de infecții.

- pentru cei ce consuma alcool si fumeaza pentru sprijinirea florei intestinale.

- pentru cei care doresc să își sprijine sistemul imunitar restabilind echilibrul florei intestinale.

SIMBIOTICELE conțin atât microorganisme benefice care se găsesc în organismul uman, cum ar fi probioticele, cât și prebiotice, cu care acestea se hrănesc.

 
Produsul cu probiotice AC-Zymes Plus se poate comanda aici.

 

Jucarii pentru copii isteti

10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...
Cum învățăm să numărăm prin joacă?
De la o vârstă fragedă copiii încep să memoreze cuvintele pe care le aud la părinți, astfel pot face cunoștință cu mediul înconjurător. Dacă fructele, culorile și legumele pot fi învățate prin observarea directă, cifrele devin o problemă din cauza succesiuni obligatorii. Este minunat cât de repede copiii rețin cuvintele ce numesc cifre, însă e mult mai greu să înțeleagă semnificația, rolul și organizarea logică a acestora. Unul dintre cele mai ef...
Mai mult...

Mai multe articole