De curand, Calivita a lansat de curand noul produs Gravital Juice ce are ca ingrediente extract din Graviola‬, mangostana, nopal, aloe.

Specialistii CaliVita au realizat o reteta prin care au pus in aceeasi sticla cele patru superfructe crescute in culturi organice. Datorita concentratiei ridicate de graviola noul suc organic a primit numele GraVital Juice‬, acesta devenind un ajutor pe care poti conta atunci cand te lupti cu bacteriilor, fungii, virușii dar si cu infectiile.

Aceasta formula se bazeaza si pe experienta medicinii traditionale practicata de bastinasii din locul de origine a fructului de Graviola, acestia consuma acest fruct cand se confrunta cu infectii si inflamatii.

Ştiaţi că‬ Graviola‬ conține mari cantități de vitamina C și B și de două ori mai mult magneziu şi mai mult fosfor şi calciu decât merele

Graviola‬ ‪este numele popular folosit pentru planta Garcinia mangostana (numele stiintific) in Europa. In zonele de origine este cunoscuta sub mai multe nume, poate cea mai cunoscuta este soursop („darul acru”).

Puteti cumpara Gravital Juice de aici

gravital juice

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole