Nevoile nutritive ale copiilor necesita o atentie speciala, de aceea CaliVita a creat un produs adaptat acestor nevoi, multivitamine gumate si gustoase, sub forma de tablete, Gummy Kids.

Schimbarile bruste de vreme sunt cele mai solicitante pentru organismele fragile ale copiilor, iar acestea sunt cele mai frecvente in lunile martie - aprilie, cand se poate trece de la ninsoare la temperaturi estivale in termen de 2 saptamani. Cei mai multi parinti insa se opresc din a administra suplimentele nutritive pentru cresterea imunitatii in lunile ianuarie - februarie si astfel copiii sunt descoperiti exact in perioada in care au cea mai mare nevoie. Un alt deficit al necesarului de minerale, vitamine si oligoelemente este determinat de faptul ca nutrientii din fructe si legume se pierd semnificativ prin transportul de lunga durata, depozitarea acestora in depozite si mai ales in timpul gatirii.

Acestor aspecte li se adauga si ritmul accelerat al vietii ce determina atat la adulti cat si la copii o stare de oboseala accentuata. Efectele oboselii la copiii se pot observa prin scaderea poftei de mancare, scaderea concentrarii, dar mai ales prin faptul ca se imbolnavesc mai des si mai usor. 

gummy kids calivita

Sănătatea este gustoasa

Adesea tabletele cu vitamine au un gust sau un aspect neplacut. Cercetatorii CaliVita au incercat si au reusit sa creeze o tableta care sa arate atractiv si sa aiba un gust care sa ii faca pe copiii sa le consume cu placere. Ele pot fi administrate inca de la doi ani si suntem siguri ca nu va trebui sa ii fortati in vreun fel pentru a-i convinge sa le mestece. Veti fi placut surprinsi cand vor cere mai multe.

 De acum preferatele copiilor vor fi Gummy Kids!

 Pentru ca au forma de dinozauri si pentru gusturile de fructe preferate de toti copiii: portocale, visine si fructe de padure. Parintii nu trebuie sa isi faca griji in privinta compozitiei, deoarece tabletele Gummy Kids nu contin coloranti sau arome artificiale, de altfel acest produs contine doar acele elemente care sa stimuleze cresterea imunitatii si sa ajute la o dezvoltare armonioasa a copiilor. 

 

 

 

Mai multe articole