Stim cu totii ca apa si oxigenul sunt indispensabile vietii, astfel un om nu poate trai decat aproximativ 3 minute fara oxigen, si 3 zile fara apa. Oxigenul este un element extrem de important pentru respiratie si productia de energie. Oxigenul ajuta organismul sa se regenereze si sa se mentina un sistem imunitar sanatos. Oxigenul este indispensabil pentru reinnoirea celulara. Apa este importanta pentru transportul diferitilor nutrienti (vitamine, saruri minerale) la celule,  participa la procesele de respiratie si termoreglare, si asigura un flux sanguin normal.

Astfel deficitul de apa si oxigen combinat cu stresul sau un mod nesanatos de viata poate avea ca rezultat functionarea defectuoasa a organismului.  De curand am descoperit un produs, Low Deuterium Oxy Cristal, un concentrat de apa saracita in deuteriu structurat magnetic, si imbogatit cu oxigen stabilizat.

Si totusi de ce este asa de extraordinar acest nou produs natural, Low Deuterium Oxy Cristal? Ei bine acest produs are 3 caracteristici foarte importante: este apa saracita in deuteriu (asta este "apa vie" din povesti), contine oxigen activ stabilizat (asa ceva avea si produsul OxyMax) si in plus este restructurat magnetic.

Deuteriul este un izotop natural si stabil al hidrogenului. Concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150 ppm, adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti deuteriu. Mai simplu spus, apa de la robinet are 144-150 ppm deuteriu. In laboratoarele in care se obtine aceasta apa saracita in deuteriu, se trece apa obisnuita prin anumite filtre si astfel aceasta ajunge la o concentratie de 25 ppm deuteriu, rezultand “apa usoara” sau apa saracita in deuteriu, iar in legendele populare o gasim sub numele de "apa vie".

Apa saracita in deuteriu este o inventie romaneasca. Cercetatorii de la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice Ramnicu Valcea, au descoperit-o si o produc din anii ‘80.

Una din cauzele principale ale imbatranirii se spune ca deuteriul acumulat in organism. Prin eliminarea deuteriu din organism, procesul de imbatranire incetineste.

Cu cat concentraţia de deuteriu din apa este mai mica, cu atat va fi mai lent procesul de diviziune celulara, ceea ce inseamna ca «imbatranirea» organismului va fi încetinita. De asemenea, in cazul unei diviziuni celulare rapide, cresc si sansele apariţiei defectelor de diviziune”, ne explica specialistii.

Cercetarile au aratat ca apa vie ne mareste imunitatea, vindeca afectiunile pielii, creste rezistenta la radiatii si chiar poate contribui la remisia tumorilor.

apa saracita deuteriuEmoto Masoro din Japonia este unul dintre cei mai cunoscuti promotori pentru apa structurata – ”Am sperat sa le pot arata oamenilor ca apa are memorie”. Apa structurata face sa creasca legumele si fructele de câteva ori mai repede decât cea obisnuita prin cresterea cantitatii de microelemente folositoare si de proteine vegetale, ea fiind mai economica cu 20%.

Structura moleculara este alfabetul apei, daca îl putem cunoaste îi putem împartasi acesteia o proprietate cu totul speciala, cum a facut Iisus cand a transformat-o in vin sau cand a pasit pe ape.

O serie de cercetari efectuate "in vitro" au demonstrat ca apa structurata neutralizeaza radicalii liberi, regleaza metabolismul (probabil si datorita actiunii oligoelementelor continute: K1+, Na1+, Ca 2+ Mg2+), transfera celulei vii energia necesara optimizarii proceselor metabolice si stimularii mecanismului natural de regenerare si constituie un stimulator activ al oricarui proces de biosinteza. Aceste proprietati ale apeo structurata au determinat o serie de aplicatii stiintifice, tehnologice si industriale in domenii, precum industriile farmaceutica si cosmetica, zootehnie si agricultura, medicina, biologie, electrochimie, bioenergetica, industria fermentativa (antibiotice, acid citric, drojdii, alcool), industria pielariei.

In urma procesului de structurare, in apa apar clusteri - structuri hidratate stabile care inmagazineaza energia si care confera apei proprietati speciale.

Oxigenul activ are calitatea de a suplimenta cu oxigen natural celulele si tesuturile organismului, incarcand organismul cu energie, stimuland sistemul imunitar si imbunatatind procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina.

Oxigenul este hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducind la raspindirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le "sufoca".

Daca practici un sport, depui efort fizic sustinut, ai nevoie de mai multa energie, doresti sa iti imbunatatesti capacitatea de memorare si analiza sau vrei sa incetinesti procesul de imbatranire, iti recomand Low Deuterium Oxy Cristal ce poate fi gasit in reteau Calivita

Low Deuterium Oxy Cristal este indicat in special bolnavilor de cancer care fac radioterapie, pentru ca protejeaza corpul de efectele nocive ale radiatiilor.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole