Noni este recomandat si sportivilor, oferand atat posibilitatea mentinerii conditiei fizice, cat si asigurarea organismului nevoilor mai mari de substante vitale. Noni, datorita compozitiei sale unice, bogate in aminoacizi, vitamine, minerale, antioxidanti si, in special, proxeronina (care se transforma in organism in xeronina), contribuie la mentinerea unui metabolism activ, absolut necesar pentru atingerea unor performante sportive maxime, fara sa se apeleze la doping.

Polinesian Noni se recomanda a fi administrat in toate etapele de pregatire ale sportivilor:

In perioada de acumulare - atunci cand efortul depus de sportiv este extrem de mare, acesta alergand multi kilometri, petrecand ore nenumarate in sala de forta sau inotand cateva ore zilnic. In aceasta perioada de acumulare se produce acumularea de masa musculara si se petrec restructurari la nivel musculo-artroligamentar. Tot in aceasta perioada nu sunt excluse accidentarile si oboseala musculara, datorate acumularii de acid lactic in muschi. Noni actioneaza pe mai multe planuri: xeronina ajuta la constructia si refacerea masei musculare si la dezvoltarea aparatului musculo-ligamentar, atat in faza de acumulare, cat si in cea de refacere (ajutand la vindecarea eventualelor rupturi musculare, intinderi sau alte traumatisme specifice sportivilor) ; vitaminele, mineralele, aminoacizii contribuie la formarea de masa musculara, la buna functionare a muschilor si la cresterea capacitatii de efort; antioxidantii elimina efectele nocive ale radicalilor liberi. Noni mentine echilibrul metabolic prin reglarea functiilor endocrine, a functiei unor organe ca inima, plamanii, ficatul, rinichii, prin normalizarea tensiunii arteriale si prin intarirea sistemului imunitar, contribuind astfel la prevenirea imbolnavirilor.

In perioada competitionala - cand efectul produsului Polinesian Noni se face simtit datorita cresterii capacitatii de efort peste limitele obisnuite, obtinute cu ajutorul produselor clasice.

Polinesian Noni, actionand pe alte cai biochimice decat anabolizantele sintetice ce sunt in general folosite de sportivi, nu are efecte secundare si nici nu cauzeaza reactii pozitive la testele antidoping. In perioada competitionala, datorita efortului ce se apropie de limitele maxime, apare posibilitatea accidentarilor, si asta se poate intampla in majoritatea sporturilor. Folosirea de Noni va reduce perioada de vindecare si de recuperare, atat prin intermediul xeroninei, cat si prin efectul antalgic si antiinflamator. Datorita efectelor sale antioxidante, Noni neutralizeaza radicalii liberi produsi in timpul efortului maximal, in conditii de hipoxie musculara.

In perioada de refacere - cand, dupa efort, organismul are nevoie atat de recuperare, prin odihna obisnuita, cat si de substante vitale, cum sunt vitaminele, mineralele, produsii antioxidanti. Cum toate acestea se gasesc in Noni, este de la sine inteleasa necesitatea folosirii produsului. Xeronina ajuta la refacerea microleziunilor musculare si artro-ligamentare. In aceasta perioada de refacere se doreste atingerea nivelului optim de homeostazie a organismului, pentru pregatirea organismului in vederea inceperii unui nou ciclu de efort.

Administrarea unui produs de o asemenea complexitate ajuta la dezvoltarea musculaturii, la scaderea in greutate, la cresterea elasticitatii corpului si a tesutului conjunctiv, la marirea capacitatii fizice si psihice. Dar, pe langa toate acestea, cel mai remarcabil rol al produsului Polinesian Noni la sportivi este imbunatatirea extraordinara a proceselor anabolice, aceasta caracterstica nemaigasindu-se la nici un alt produs naturist.

Mod de administrare Polinesian Noni pentru sportivi

In conditii obisnuite de antrenament, se administreaza de 2 ori pe zi cate 15ml de noni. In conditiile unui efort ridicat se poate creste doza, treptat, fara a depasi 45ml de noni o data, de asemenea se poate administra si de 3 ori pe zi pe durata efortului maximal, apoi dupa trecerea la efortul obisnuit se revine la doza de baza de noni.

articol preluat din revista CaliNews scris de Dr. Etelka Anebtawi, SM

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole