determinata, in mod fundamental, de performantele sexuale. Insa datele statistice din acest domeniu sunt alarmante. Aproximativ 10-25% dintre barbatii de 30-40 de ani au functiile sexuale puternic afectate din cauza unor probleme de prostata. Dupa varsta de 50 de ani, procentul creste la 50%, dupa 75 de ani la 75%, iar, in cazul celor care au trecut de 80 de ani, se atinge chiar nivelul de 90%. Anual, numai in Romania, sunt tratati aproximativ 400 de mii de bolnavi cu asemenea afectiuni. In lume exista 14 milioane de persoane afectate, dar numai 5% beneficiaza de un tratament adecvat.

Simptomele principale

- Senzatii dese de urinari iminente (atat ziua, cat  si noaptea)
- Golirea dificila a vezicii urinare
- Jet urinar slab
- Jet urinar intermitent
- Golirea incompleta a vezicii urinare
- Senzatia de golire incompleta a vezicii urinare, chiar si dupa urinare
- Dificultati in retinerea urinei, pierderi involuntare de urina

Prostata este o glanda de marimea si forma unei castane, care inconjura canalul urinar la iesirea din vezica urinara. Sarcina ei este de a sprijini capacitatea de reproducere. Secretia postejaculatoare a prostatei stimuleaza motilitatea spermocitelor. In plus, prostata tine la distanta agentii patogeni de caile urinare inferioare. Afectiunile prostatei trebuie abordate cu seriozitate! Nu numai din cauza simptomelor neplacute, ci si din cauza efectului psihic. In cazul modificarilor neglijate exista, in plus, riscul ca procesul sa devina unul malign. Cu un tratament inceput la timp, de exemplu cu ajutorul extractelor de plante, se pot obine rezultate foarte bune.

Companin CaliVita a creat preparatul natural Pro-State Power, care prin extractele vegetale specifice si prin substantele biologic active din compozitie poate constitui un real ajutor pentru barbatii cu HBP.

Pro State Power este un preparat natural complex, recomandat barbatilor care au depasit varsta de 40 ani, pentru a preveni aparitia adenomului de prostata. Administrarea Pro State Power este deosebit de avantajoasa, deoarece nu cauzeaza efecte secundare (de ex. scaderea potentei sau a libidoului).

Produsul Pro State Power are in compozitie urmatoarele:

Palmierul Saw Palmetto

poate interveni in eliminarea urinei si reducerea frecventei urinarilor nocturne. In intreaga Europa a fost acceptat ca un mijloc eficient pentru tratarea hipertrofiei de prostata.

Pygeum Africanum

ajuta la restabilirea echilibrului hormonal si la incetinirea cresterii in volum a prostatei. De asemenea, are efect diuretic.

Urzica

diuretic, astringent, fortifiant, antihemoragic.

Bioperina

imbunataste utilizarea substantelor fito-active si a mineralelor de catre organism.

Seleniul
creste libidoul barbatilor si amelioreaza simptomele neplacute cauzate de tulburarile hormonale. In plus, este indispensabil pentru formarea spermei.

Zincul

are un rol important in sistemul reproducator masculin. Stimuleaza sinteza testosteronului, imbunatatind astfel erectia si ejacularea.

Pro-State Power este foarte eficient ca tratament naturist la barbati in: hipetrofia benigna de prostata, prostatita, adenom de prostata, cancer de prostata si efectele secundare ale acestora: imunitate deficitara, libido scazut, tulburari de erectie, impotenta sexuala, urinari dese - mai ales nocturne, mictiuneincompleta, golire incompleta a vezicii urinare, jet de urinar intrerupt, slab sau intermitent, retentie urinara, flatulenta, balonare, constipatie.

Articol preluat partial din revista CaliNews inauarie 2005

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole