Noi am fost curioşi sa stim care sunt cele mai benefice fructe, aşa că am verificat cum stau lucrurile în cazul câtorva fructe mai interesante sau mai populare. Superfructele sunt fructe extrem de bogate în nutrienţi şi cu efecte antioxidante excepţionale. Lista următoare conţine valorile pe scara ORAC a fructelor, care indică gradul de capacitate antioxidantă deţinut de aceste fructe

Acai 102 700
Măceşe 96 150
Zmeură 19 220
Soc  negru 14 697
Merişoare 9 621
Merişoare de munte 9 090
Măr 6 681
Rodie 4 479


superfructeCe zici de superfructul aflat pe prima poziţie? Esti surprinza ca gaseste fructul ACAI acolo? Aţi vrea să ştiţi mai multe despre fructele acai?

Acest superfruct are o putere uriasa de a ajuta organismul in combaterea bolilor si a incetini procesul de imbatranire, capacitatea sa antioxidanta a suprafructul Acai este de de 35 de ori mai puternica decat portocalele si de 10 ori mai puternic decat merele, ciresele, murele si zmeura.

Interesul pentru fructul Acai a crescut foarte mult, mai ales ca sa constatat ca peste 80-90% din populatia lumii consuma mai putin de jumatate din cantitatea zilnica recomandata de antioxidanti necesara in combaterea radicalilor liberi din corp.

 

Fiţi cu ochii pe site-ul nostru vara aceasta, pentru că veti primi multe informaţii despre acest superfruct pe care am reuşit să le culegem în urma unei muncii de cautare elaborioase ale celor de la CaliNews!

Sursă bibliografică: http://www.oracvalues.com/

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole