Dupa o iarna in care dieta alimentara a fost mai bogata in lipide si glucide, primavara este o perioada mai dificila pentru ficat, trebuie sa se adapteze schimbarilor, sa faca fata exceselor alimentare (hrana si alcool) facute de sarbatori.

Ficatul are o functie importanta in procesarea metabolica a lipidelor, proteinelor, glucidelor şi a alcoolului, in acelasi timp purificand sangele de tot felul de substante rezultate in urma metabolismului celular. Chiar daca ai in general un stil de viata mai armonios si la tine ficatul este ceva mai solicitat primvara, are nevoie de o cura de detoxifiere si regenerare.

Compania CaliVita stie cat de mare nevoie are acum ficatul tau de o cura de sanatate, asa ca a venit cu o oferta de produse naturiste cu functie hepatoprotectoare complexa de mare ajutor in purificarea si regenerarea ficatului tau!

Astfel in zilele 27.04 – 30.04.2015, ai un pachet special LiverAid + Cholestone, la care poti primi si un bonus.

calivita hepatoprotectie

Care sunt beneficiile produselor?

Liver Aid, are acum in compozitie o doza de patru ori mai mare de extract de armurariu, cu proprietati dovedite in detoxifierea ficatului, fiind si un antioxidant cu calitati antiinflamatorii si impiedica acumularea toxinelor în ficat;

Cholestone este un produs natural recomandat acelor persoane ce au o dieta alimentara bogata în grăsimi şi glucide, fiind unul dintre cele mai bune produse naturiste care pot mentine nivelul colesterolului din sistemul circulator in limite normale.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole