În activitatea pe care o desfăşurăm la şcoală, la facultate sau la birou, ne confruntăm deseori cu perioade foarte solicitante din punct de vedere intelectual, de pildă atunci când susţinem un proiect, o prezentare sau când trebuie să trecem un examen dificil. Randamentul intelectual nu este întotdeauna cel mai bun, din cauza factorilor nocivi care ne afectează zilnic: stresul, fumatul şi alimentaţia săracă în nutrienţi esenţiali pentru buna funcţionare a creierului.

Tot mai mulţi elevi şi studenţi, dar și angajați în job-uri solicitante, caută modalităţi de a trece cu bine fie de examenul de bacalaureat, fie de sesiunea ce bate la uşă, fie de o încadrare într-un termen limită pentru proiectul foarte important la care lucrează. În astfel de perioade, cu sarcini dificile şi efort pe măsură, suplimentele nutritive pentru memorie şi energie pot face diferența între eșec și succes.

Tu cum te pregăteşti pentru a avea cele mai bune rezultate?

CaliVita te ajută să-ţi îmbunătăţeşti capacitatea de efort și memorare: cu doua suplimente importante pentru functionarea memoriei Energy & Memory şi Super Soya Lecithin.

De ce considerăm că aceste suplimente îţi vor îmbunătăţi performanţele?

Energy & Memory este un supliment cu o combinatie unica de extracte din plante, minerale si vitamine alese speciale pentru cresterea perfomantelor mentale dar si fizice, fiind un produs indicat in perioadele in care memoria este mai solicitata.

Super Soya Lecithin este un produs ce are capacitatea de a stimula prospeţimea mentala, in compozitia gasim substante implicate in constituirea membranelor celulare de la nivelul creierului şi a celulelor nervoase.

energy memory si super soya lecithin pentru memorie

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole