Modificarile constante pot fi ilustrate de faptul ca aproximativ 7.000 de reactii chimice au loc in celulele noastre in fiecare secunda. Aceste reactii chimice sunt coordonate prin intermediul undelor electromagnetice.

Informatia poate trece in diferite forme in celule – electrica, magnetica, electromagnetica, mecani­ca, iar acestea se pot transforma din una in alta. Biorezonanta este un proces bazat pe feedback-ul (raspunsul biologic) campului electromagnetic, in cadrul caruia sunt utilizate semnalele electromagnetice ale organismului sau ale anumitor organe.

Procesele metabolice si activitatea de adap­tare a organismului au loc cu ajutorul agentilor interni si externi de reglare. Asa-numitii bio­fo­toni din celule sunt depozitati de molecula spi­ra­lata a ADN-ului, iar in urma eliberarii lor plasma celulara sau celulele adiacente primesc o serie de comenzi, care le regleaza astfel func­tia vitala. Acest proces poate fi influentat de mai multi factori. Printre factorii externi se numara alternarea partilor zilei sau modificarile gravi­tationale, magnetice sau electromagnetice; un factor intern poate fi chiar inaintarea in varsta.

Modificarile constante ale factorilor nocivi externi si interni (poluarea mediului, modul de viata si obiceiurile alimentare nesanatoase, pre­cum si degradarea organismului care insoteste inaintarea in viata) afecteaza negativ productia de energie a corpului. Acest proces incepe in jurul varstei de douazeci de ani, iar pe la varsta de 40 de ani productia energetica scade la apro­xi­mativ 80%. Scaderea energetica are ca rezul­tat un echilibru biologic din ce in ce mai precar, iar organismul trebuie sa lucreze din ce in ce mai mult pentru a-l mentine. Autoreglarea or­ga­nismului este limitata de depozitele noastre de energie care, odata cu inaintarea in varsta, scad tot mai mult. Daca aceasta „abilitate de performanta fizica" scade, iar corpul slabit nu poate satisface nevoile energetice, o serie de procese pot fi afectate negativ, iar riscul de boli poate creste.

Scopul biorezonantei este sa optimizeze comunicarea intre celule, intre organe, si, in consecinta, sa imbunatateasca procesele meta­bolice. Tratamentul prin biorezonanta actio­nea­za benefic asupra proceselor vitale si poate avea un efect pozitiv asupra furnizarii cu energie a organismului, armonizand si reimprospatand intregul corp.
BioHarmonex este un aparat de biorezonanta conceput pentru uz casnic, capabil sa produca un camp magnetic pulsatil de frecventa joasa si intensitate scazuta, care poate influenta benefic biocomunicarea celulelor si tesuturilor. Suntem mandri sa va prezentam aparatul BioHarmonex BH-3, de ultima generatie, care este acum disponibil si in tara noastra.

BioHarmonex BH3, de noua generatie, pe langa calitatea excelenta, este prevazut cu o serie de inovatii. Nu doar ca este mult mai usor de folosit, dar are si un exterior mult mai „serios" si, in plus, are inca 5 programe suplimentare.

Am completat cele 20 de programe binecunoscute ale dispozitivului BioHarmonex cu inca 5 programe deosebite.

Menstruatie

Conform anumitor concepte spirituale, exista o legatura evidenta intre fazele lunii si ciclul menstrual al femeii, de 28 de zile, care, practic, determina „natura" feminina. Vibratiile emise de acest program actioneaza direct asupra ciclului menstrual. Se recomanda si ca program suplimentar la programele Hormoni, Piele, Detoxificare si Bioritm.

Prostata

Un program recomandat barbatilor, in special celor adulti si de varsta a treia. Poate fi combinat cu programele Rinichi, Bioritm si Intinerire.

Meteoropatie

Unele persoane reactioneaza mai puternic la modificarile de front atmosferic. Multi pot face probabil fata cu usurinta acestor schimbari, insa, in lumea noastra moderna, aceste compor­tamente instinctive preistorice pot reveni in forta. Acest program poate fi combinat cu programele Durere, Circulatie si Bioritm.

Reincarcare mentala

Acest program se recomanda celor care sunt expusi unui stres frecvent, pe termen lung si/sau accentuat, precum si in situatiile in care este necesara o acuitate mentala speciala (de exemplu in perioada examenelor). Se recoman­da a fi folosit in special in combinatie cu programele Nervi, Relaxare, Circulatie si Bioritm.

Limfatic

Sistemul limfatic joaca un rol important in sistemul imunitar al organismului. Celulele sale sunt prezente peste tot in organism, unde pot intalni substante straine. Vibratiile acestui program actioneaza asupra sistemului limfatic. Se recomanda a fi folosit in combinatie cu pro­gra­mele Imunitar, Circulatie si Detoxifiere.

Caracteristici ale aparatului BioHarmonex BH3

- Programe cu trei faze ajustabile de intensitate.
- Portabil, butoane usor de manevrat, de mici dimensiuni.
- Forma moderna, ergonomica, cu ecran LCD color.
- Meniu in 20 de limbi.
- Baterii AAA ce pot fi inlocuite cu usurinta de utilizator. Se pot folosi si acumulatori reincarcabili

Acest dispozitiv portabil de tratament cu biorezonanta poate fi folosit usor la locul de munca sau in timpul calatoriilor.

Atentie
Persoanelor cu regulatori de ritm cardiac, aparate auditive si alte dispoyitive terapeutice trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a incepe utilizarea aparatului BioHarmonex!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole