Majoritatea parintilor stiu ca iarna atat copiii cat si adultii au o nevoie mai crescuta de Vitamina C, una dintre cele mai ample game de produse cu vitamina C o puteti gasi printre produsele Calivita. Cu toate acestea, stim ca alegerea produsului potrivit pentru fiecare membru din familie nu este intotdeauna usoara.

  • Daca ai copii, stii ca acesstia nu prea se dau in vant dupa pilule, asa ca ar trebui sa cauti un produs cu Vitamina C pentru copii, care sa fie gustos, usor de mestecat si sa nu atace dintii, un produs care sa le asigure necesarul zilnic de vitamina C, alege Lion Kids C! Nu contine zahar, iar indulcitorul natural din compozitia sa, xylitolul, poate sprijini dezvoltarea sanatoasa a dintilor, reducand riscul aparitiei cariilor.
  • Daca nu consumi o cantitate suficienta de legume si fructe, locuiesti intr-un mediu poluat, fumezi si/sau consumi alcool, C Plus poate reprezenta solutia perfecta pentru tine, care sa iti ofere un sprijin zilnic impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.
  • vitamina c pentru copiiIn cazul in care esti susceptibil la infectii si te concentrezi pe protectia sistemului imunitar, alege suplimentul C300 Plus sau Liquid C. Primul produs se prezinta sub forma de tablete, iar cel de-al doilea este un supliment alimentar lichid, ambele fiind fara adaos de coloranti si zahar. Liquid C a fost conceput in special pentru a satisface nevoile persoanelor in varsta, femeilor insarcinate si ale copiilor.
  • Daca practici un sport, depui efort fizic intens, esti stresat sau te recuperezi dupa o boala (ori doresti sa previi imbolnavirea), alege tabletele noastre de 500 mg sau 1.000, pentru ca probabil ai nevoie de o doza sporita de vitamina C.

CaliVita a pus intotdeauna accentul pe cercetare si dezvoltare, prin urmare ne largim in continuu gama de produse, recurgand la cele mai noi tehnologii si incercand sa utilizam culturile organice, ori de cate ori acest lucru este posibil.

In curand in reteaua CaliVita vei putea gasi suplimentul cu Vitamina C: C1000 Plus, cu eliberare intarziata si cu macese organice!

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole