În activitatea pe care o desfăşurăm la şcoală, la facultate sau la birou, ne confruntăm deseori cu perioade foarte solicitante din punct de vedere intelectual, de pildă atunci când susţinem un proiect, o prezentare sau când trebuie să trecem un examen dificil. Randamentul intelectual nu este întotdeauna cel mai bun, din cauza factorilor nocivi care ne afectează zilnic: stresul, fumatul şi alimentaţia săracă în nutrienţi esenţiali pentru buna funcţionare a creierului.

Tot mai mulţi elevi şi studenţi, dar și angajați în job-uri solicitante, caută modalităţi de a trece cu bine fie de examenul de bacalaureat, fie de sesiunea ce bate la uşă, fie de o încadrare într-un termen limită pentru proiectul foarte important la care lucrează. În astfel de perioade, cu sarcini dificile şi efort pe măsură, suplimentele nutritive pentru memorie şi energie pot face diferența între eșec și succes.

Tu cum te pregăteşti pentru a avea cele mai bune rezultate?

CaliVita te ajută să-ţi îmbunătăţeşti capacitatea de efort și memorare: cu doua suplimente importante pentru functionarea memoriei Energy & Memory şi Super Soya Lecithin.

De ce considerăm că aceste suplimente îţi vor îmbunătăţi performanţele?

Energy & Memory este un supliment cu o combinatie unica de extracte din plante, minerale si vitamine alese speciale pentru cresterea perfomantelor mentale dar si fizice, fiind un produs indicat in perioadele in care memoria este mai solicitata.

Super Soya Lecithin este un produs ce are capacitatea de a stimula prospeţimea mentala, in compozitia gasim substante implicate in constituirea membranelor celulare de la nivelul creierului şi a celulelor nervoase.

energy memory si super soya lecithin pentru memorie

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...

Mai multe articole