Sistemul imunitar este cel ce ne apara de fiecare data de infectii, virusi, ciuperci, bacterii nocive si paraziti. Cand sistemul nostru imunitar nu reuseste sa faca fata luptei apar neplacutele probleme de sanatate, uneori reuseste singur sa-si revina alteori are nevoie de ajutor.

De exemplu complexul ParaProteX Calivita poate fi un cu ajutor eficient in lupta împotriva atacurilor microbiene cu care intrăm în contact zi de zi.

Eficienta ParaProteX este datorata si substanţelor active active din compozitia sa, plantele medicinale utilizate cu succes în medicina tradiţională:

  • Usturoiul cunoscut pentru proprietăţi sale antibiotice fiind in acelasi timp si un puternic antioxidant, purifică organismul si ajuta sistemul imunitar.
  • Quisqualis indica este o planta cunoscuta pentru calitatile antibacteriene si antigungice folosită în special în sezonul răcelii şi gripei;
  • Cuişoarele sunt un puternic antioxidant, având efect tonifiant. In medicina populara răceala şi tusea sunt tratate si cu ajutorul cuişoarelor. Cuişoarele au darul de a lupta împotriva viruşilor şi bacteriilor.
  • Iarba de smirnă, bogată în potasiu, sodiu şi zinc, protejează şi sprijină funcţionarea ficatului şi fortifică sistemul digestiv;
  • Extractul din seminţe de grepfrut conţine bioflavonoide şi aminoacizi contribuind la buna funcţionare a aparatului digestiv;
  • Dracila, ale cărei fructe conţin vitamina C, oligoelemente şi minerale, are efecte purificatoare şi poate întări rezistenţa organismului la bacterii;

Si tu te poţi bucura de toate aceste avantaje cu ajutorul unei singure tablete de ParaProteX.

Încearcă ParaProteX iar dupa ce ii vei simti avantajele cu siguranţă el va deveni o parte importantă a farmaciei tale de acasă!

ParaProteX opreste virusii

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole