te ajute atat cu ingrijirea celui mic, cat si cu treburile casnice. CautaBona.ro iti pune la dispozitie primul serviciu online de babysitting din Romania pentru a selecta din baza de date de peste 1000 de bone, persoana potrivita pentru ingrijirea copilului tau, indiferent in ce oras din tara te afli.

Cum te putem ajuta sa gasesti bona perfecta pentru copilul tau?

Punandu-ti la dispozitie profile complete de bone: cu fotografie, scrisoare de intentie, detalii despre experienta si pregatirea fiecarei bone, referinte, interviu online si interviu audio.
Accesand profilul unei bone, poti sa vezi inclusiv zona in care aceasta doreste sa lucreze, zilele si orele in care este disponibila si o estimare a venitului solicitat.
Pentru ca vrem sa oferim un serviciu de calitate si sa avem parinti multumiti si copii cu bone ideale, promovam in randul bonelor de pe site evaluarea psihologica, motiv pentru care, la recomandarea noastra, tot mai multe bone incep sa isi puna in profil un aviz sau chiar un profil psihologic.
Calitatea profilelor bonelor si seriozitatea acestora sunt mereu verificate, pentru ca tu sa ai parte de o experienta agreabila si sa gasesti cu adevarat persoana potrivita pentru copilul tau si necesitatile familiei tale.
Oferindu-ti gratuit posibilitatea postarii anunturilor de angajare bona
Mai mult decat atat, poti posta un anunt de "angajare bona" la care bonele interesate sa aplice. Astfel procesul de selectie va fi mult mai usor. Urmandu-ne sfaturile, in maxim o saptamana iti vei gasi bona potrivita pentru copilul tau.
Oferindu-ti suport si sfaturi utile pentru alegerea bonei
Ai o intrebare privind utilizarea site-ului? Echipa noastra iti sta la dispozitie prin chat si la numarul de telefon 021.209.56.56. Orice email sosit pe adresa noastra va primi raspuns in maxim 12 ore.
Nu ezita sa citesti si sfaturile oferite pe site despre cum sa alegi bona perfecta, ce intrebari sa ii pui acesteia sau cum sa te descurci cu copilul tau in diferite etape ale dezvoltarii acestuia.

Ce spun parintii despre CautaBona.ro

Andreea Marin Banica
"Ca orice mama, stiu cat e de important sa ai un sprijin cand iti cresti copilul. Poate fi bunica, o prietena priceputa sau o bona de care copilul tau se ataseaza ca si cand ar fi din familie. Ingrijirea copilului tau nu e o joaca, e de la sine inteles ca daca ai un loc de munca nu-I poti fi alaturi 100% din timpul tau si atunci un site ca acesta te poate ajuta sa gasesti o solutie. Poate fi un bun inceput."
Dr. Alex Ditoiu
"Ne-a fost greu sa gasim babysitter pentru copilul nostru. Am investit mult timp si efort pana am gasit-o pe doamna Irina, de care suntem foarte multumiti. Salut asadar lansarea CautaBona.ro care ii ajuta pe parinti sa isi gaseasca mai usor bona potrivita. Mult succes!"
Andreea Rusu
"CautaBona.ro ne-a fost de un real folos cand am gasit-o pe bona Mariei. Doamna Elena este o persoana de incredere care s-a integrat perfect in familia noastra. Ne asteapta de fiecare data cu o masa calda si cu o vorba buna iar Maria pur si simplu o adora. Succes tuturor parintilor, va doresc sa fiti la fel de norocosi ca noi!"

Articol preluat de pe site-ul www.cautabona.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole