Daca urmarim piata educationala internationala observam ca dispozitivele mobile joaca un rol din ce in ce mai important in dezvoltarea copiilor. Avem aici exemplul “laptopului de 100 dolari” – One laptop per Child , calculatorul Raspberry Pi de 25 dolari dezvoltat pentru stimularea copiilor in a invata programarea pe calculator, sau tableta produsa in India la un pret de sub 40 de dolari.

Acest lucru este intr-un fel lesne de inteles, deoarece metoda de invatare, desi neobisnuita pentru multi dintre noi, pune la dispozitie mai multe forme de prezentare a informatiei (text, imagine, video, simulari 2D, 3D) si de asemenea ofera un acces facil la informatie (nu mai trebuie sa cauti intr-o biblioteca intreaga, poti sa porti toata biblioteca cu tine sub forma unui dispozitiv de 700g).

Pentru a preintampina curiozitatea parintilor, studii recente au cercetat procesele de folosire a acestor dispozitive in scopuri educationale de la o varsta frageda si au demonstrat efectele pozitive ale invatarii cu ajutorul noilor tehnologii: imbunatatirea gandirii creative, imbunatatirea cunostintelor, dezvoltarea comunicarii, rezolvarii problemelor si luarii de decizii.

Dezvoltata pe baza ultimelor resurse puse la dispozitie de producatori, aplicatia noastra isi propune sa prezinte copiilor intr-un mediu cat mai sigur informatiile de care au nevoie de la o varsta frageda, sa le stimuleze descoperirea de lucruri noi si sa-i pregateasca pentru lumea inconjuratoare.

“Sa invatam – Varianta gratuita”

 

sa invatam pe tableta

Sa invatam – Varianta gratuita

  • Versiunea 1.0
  • Copyright IDEON
  • Categorie Educatie, Divertisment
  • Rating 4+
  • Limba Romana
  • Platforma iPhone, iPad, iPod touch

“Sa invatam” este o aplicatie pentru copiii intre 1 si 4 ani. Aplicatia ajuta copiii sa isi dezvolte vocabularul si perceptia asupra obiectelor si fiintelor.

descarca aplicatia Sa invatam

Aplicatia se adreseaza copiilor de 1-4 ani si isi propune sa invete copiii cuvinte in limba romana prin prezentari vizuale insotite de pronuntia in limba romana si de sunete specifice. Prima varianta este deja disponibila pe AppStore si poate fi descarcata gratuit pe aceasta adresa. Momentan aplicatia gratuita cuprinde modulele litere, cifre, animale (salbatice, domestice, acvatice, pasari, insecte), pe langa care se pot instala modulele: forme, culori, fructe, legume, mijloace de transport si instrumente muzicale. Vom lansa in curand noi module: flori, sport, meserii, mancare, obiecte, unelte, jocuri de testare a cunostintelor, precum si cateva alte surprize pe care le vom anunta pe pagina de Facebook.

Ce-ai vrea sa gasesti intr-o astfel de aplicatie? Te asteptam pe forumul nostru cu orice propunere sau comentariu.

Speram ca va fi pe placul dumneavoastra, de aceea va rugam sa o recomandati mai departe si sa ne acordati 5 stelute pe AppStore.

Cele bune,

IdeonTeam

Suport tehnic: www.ideonteam.com/faq.html

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cisteste despre  cum sa alegi cea mai buna tableta pentru copil.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole