Aşadar, mai mult sau mai puţin abstracte, cu unul sau mai multe personaje, mai mici sau mai mari, copiii şi-au înscris creația în concursul ce are loc până la data de 10 iunie pe pagina Facebook a Team Work: www.facebook.com/TeamWorkNGO .

Competiţia se va încheia cu nominalizarea a trei premii câştigătoare, respectiv cele mai votate trei desene (având cele mai multe Like-uri). Premiile vor consta în jucării realizate de Miniacus, jucării din materiale textile ce vor reproduce exact cele trei creaţii ale copiilor: www.facebook.com/Miniacus .

 Vanatoarea de comori 2013

Vânătoarea de Comori face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de Curăţenia de Primăvară şi Curăţenia de Toamnă, Grădina Bunicii, Grădina Copiilor şi Clubul Grădinarilor.

Asociaţia Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare bazată pe managementul de proiect și munca în echipă. Misiunea noastră este a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Team Work este organizat și funcționează pe proiecte și departamente (formate din şi coordonate de tineri), replicând structura și activitatea unei companii, astfel încât voluntarii să îşi poată desfăşura activitatea într-un context cât mai apropiat de cel de pe piaţa muncii. De asemenea, Team Work are o puternică orientare civică, propunându-şi să fie o organizaţie care oferă membrilor săi şi tinerilor în general contexte în care se pot forma ca oameni şi ca profesionişti.

Vanatoarea-de-comori-2013-1

Persoană de contact:

Adelina Lunganu

Asociația Team Work

0743.276.811

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://www.facebook.com/TeamWorkNGO

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole