Poate ati observat deja primele comportamente cu semnificatii sexuale la cei mici, ati avut parte de primele intrebari legate de organele genitale sau doar va preocupa aceste momente si va ganditi care este cea mai sanatoasa reactie sau va intrebati care este rolul parintelui in descoperirea sexualitatii copilului. 

Daca este asa, atunci subiectul urmatoarei intalniri La Ceai cu Mamici organizata impreuna cu prietenii si partenerii nostri Euparinteghemotoc va incerca sa aduca o serie de raspunsuri la aceast subiect pe 12 Aprilie 2014 incepand cu ora 16.00 la Elefantelul curios.

  • orice mamica cu bebe in burtica, aflata la prima editie, va primi un cadou surpriza din partea La Ceai cu Mamici
  • pentru mamicile ce vin insotite de o alta prietena (aflata la prima editie) avem o reducere de 10 lei la plata biletului
  • pentru mamicile loiale, fiecare a 5-a participare este gratuita

In rest, totul ramane asa cum v-am obisnuit, candy bar delicios organizat de Mrs. B. Funky bakeryCreative Cakepops Ro si Dulce de Acasa, flori inmiresmate de laMiresme Colorate, poze realizate de Diana Damalan Photography si multe multe informatii.

Evenimentul este organizat de GO BIG Events alaturi de euParinteGhemotoc

Inscrierile se fac doar prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., numarul de participanti fiind limitat. 

Biletul de participare este de 35 de lei daca este achitat inainte de eveniment prin transfer bancar sau 45 de lei in ziua evenimentului

CONTURI:
RO16 BREL 0002 0007 6730 0100 - LIBRA BANK (pentru plata la casieria bancii) sau 
RO16 INGB 0000 9999 0387 1990 - ING BANK (pentru plata prin transfer bancar)

In baza biletului fiecare mamica va beneficia de o bautura si va participa la tombola mamicilor cu premii de la partenerii nostri.

la ceai cu mamici - sexualitatea la copii

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole