Little London Summer School este un format distractiv, special creat pentru vacanța de vară astfel încât, copii de la 1.4 la 12 ani, români și de alte naționalități, învață lucruri noi și se distrează pe tot parcursul acestui program destinat unei dezvoltări complete, atât pe plan fizic, cât și cognitiv și social. Școala de vară este bazată pe un concept personalizat ce include sport, artă și joacă structurată și este printre puținele  școli de vară care are un program pe o perioadă de 8 săptămâni!

Școala de vară Little London se adresează copiilor între 1.4 și 12 ani și găzduiește un concept internațional, bazat pe 3 elemente de bază: sport, artă și joc structurat. Acestea sunt surprinse într-un orar bine organizat pe grupe de vârstă și în funcție de rolul pe care fiecare grupă îl are pe parcursul călătoriei în jurul lumii, în cele 8 săptămâni de școală de vară. Tema este construită pe un concept educațional internațional propriu, ce are la bază învățarea prin povești.

Pe parcursul celor 8 săptămâni de vară îmbinăm armonios sportul cu elemente creative, dar și joacă, copiii descoperind lucruri noi despre culturi, țări, continente și personaje inedite din povești. Înotul, călăritul, dansul, tenisul, fotbalul sunt și ele nelipsite din programul școlii de vară, ajutând copilul să crească într-un ritm sănătos și activ! Prin artă și joc structurat, copiii experimentează și pun în practică experimente ce le hrănesc curiozitatea și setea de cunoaștere.

gradinita Little London

Grădinița Little London se bucură de toate aceste facilități fiind dotată cu terenuri de joacă, piscină, teren de sport, sală de sport, 2 clădiri pentru activități indoor, curte interioară acoperită, bibliotecă.

În fiecare an activitățile sunt variate și create astfel încât să întâmpine nevoia copiilor și a părinților de a avea un program relaxat în care copiii lor să învețe și să se distreze beneficiind de activități care să îmbine sportul, arta și joaca în aer curat.

Școala de vară Little London Pipera are participanți atât din cadrul grădiniței, cât și din grădinițe și școli internaționale din jur, participanții revenind an de an și ulterior aducând prieteni, frați, sau surori mai mici sau mai mari.

Înscrierile se fac pe site-ul grădiniței. Tot aici puteți vizualiza galeria de fotografii și afla detalii referitoare la taxe și discounturi. Ne puteți găsi și pe pagina de Facebook Little London Pipera Nursery School, iar oricând prin completarea acestui formular vă puteți programa o vizită la grădiniță!

De asemenea, vă așteptăm sâmbătă, 27 iunie, între orele 10:00 și 13:00, la Ziua Porților Deschise, pentru a ne cunoaște mai bine, a înțelege ce presupune o școală de vară internațională și a cunoaște mediul și profesorii care ne vor ghida pe parcursul acestui program!

Pentru alte detalii și programarea vizitelor:

http://littlelondonpipera.ro/

https://www.facebook.com/littlelondonpipera.nurseryschool?ref=stream

Despre Little London Pipera Nursery School

            Little London Pipera Nursery School este o instituție de învățământ autorizată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România, ce implementează un concept educațional propriu, după modelul curriculei britanice. Abordarea educațională, multi-senzorială, integrează metode creative de predare prin care se subliniază atât aspectul formator și performant, precum și preocuparea pentru dezvoltarea personală, emoțională și socială a copilului.

            Little London Pipera este un proiect  care a crescut în perioada 2003 – 2014 datorită experienţei în domeniul educaţiei, motivării şi implicării oamenilor din echipă, transformându-se într-un model de succes, o referinţă în domeniul educaţiei private.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole