Invitatele de onoare sunt Margareta Pâslaru, cea care a dat glas îndrăgitelor personaje din cărțile colecției “Citim în engleză” și Oana Sârbu, alături de care vom vorbi despre importanța cărților pentru copii.

            Litera a pregătit o zi plină de activități pentru cei mici. Aceștia sunt invitați să se joace, să citească, să asculte fragmente de poveste în lectura doamnei Margareta Pâslaru, să participe la concursuri și să obțină autografe. Sunt așteptați copiii, parinții, dar și bunicii, să se bucure de o zi petrecută împreună într-un mediu plăcut, educativ și distractiv!

            literaSeria de 3 cărți bilingve cu CD-uri de povești – Crăiasa Zăpezii, Motanul Încălțat, Degețica – este destinată copiilor care învață limba engleză și conțin povești atât în limba română cât și în limba engleză, precum și vocabularele în ambele limbi pentru o mai bună înțelegere. Deopotrivă, cărțile de activități Disney English combină învățarea și dezvoltarea inteligenței copiilor prin joc, alături de poveștile Disney. Această colecție de cărţi va îmbunătăţi nu numai engleza copiilor, dar şi capacităţile lor de recunoaştere, observaţie, decizie, memorie, raţionament etc.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole