SleepTalk un super workshop pentru mamici si tatici de prichindei ce nu trebuie ratat.

Pe 31 octombrie 2014 incepand cu ora 17 Carava SleepTalk ajunge in Galati. Workshop-ul va avea loc la sediul MamicaMea.ro (Santamia) in Tiglina I, str. Saturn nr 2, Bl B1 sc. 5 parter (blocul din patele statiei de autobuz).
Locurile sunt limitate, astfel ca va invitam sa va rezervati un loc din timp. Pentru mai multe detalii sunati la 0740.97.86.87- Dimofte Nicoleta. 

Va puteti anunta participarea si pe Facebook.

Pret: 180 RON.
Inscrierea si plata se poate face aici.

Participând la Workshopul Goulding SleepTalk™ pentru Copii vă veţi alătura unei comunităţi în creștere de specialiști și părinți care utilizează această metodă. Acest Workshop intensiv de 1 zi, vă oferă posibilitatea să înțelegeți cum funcționează acest Proces și de ce rezultatele sale sunt atât de profunde și de rapide. Astfel, în urma participării la acest participării la acest Workshop veți ști să:

 • Analizaţi modul de lucru al metodei SleepTalk™
 • Recunoașteţi „RAS“ și „Subconștientul trezit“  într-un copil care doarme.
 • Descrieţi și aplicaţi metoda de bază Sleep-Talk™
 • Recunoașteţi și observaţi feedbackul.
 • Rezolvaţi respingerea sugestiilor.
 • Dezvoltaţi un model de comunicare.
 • Implementaţi un proces care să atragă schimbările de comportament dorite.
 • Formulaţi sugestii privind nevoile elementare specifice și individuale.
 • Dezvoltaţi un model de comunicare.

Participanții vor primi un Manual și suport de curs precum și asistență gratuită din partea trainerilor sub forma unei ședințe de 30 minute care poate fi stabilită la inchierea Worskhopului.

Workshopul se va încheia cu o scurtă ceremonie de acordare a Certificatelor de Participare oferite de SleepTalk România și Pro Success Training.

SleepTalk pentru copii

Unde ajuta SleepTalk™?

 • Agresiune & managementul comportamentului
 • Stress, teamă, anxietate, traume
 • Educație, studiu, concentrare
 • Probleme de sănătate, creativitate, cooperare
 • Enurezis (udarea patului), rosul unghiilor, vorbire
 • Coșmaruri sau spaime
 • Rivalitate între frați, astm, comunicare
 • Atingerea scopului, spectru autist, AD(H)D
 • Tulburări alimentare sau dermatologice

De ce sa folosesti 

Metoda Goulding SleepTalk™ pentru copii înseamnă dezvoltarea rezistenței emoționale a copilului – sistemul de protecție al minții. Această metodă, pe care Joane Goulding a conceput și a predat-o timp de peste 35 de ani, a fost descrisă drept „un proces eficace de creștere și educare pozitivă a copiilor“. În cartea pe care a publicat-o, Joane prezintă modul în care părinții își pot susține susține copii pentru a obține sau menține o imagine de sine pozitivă, încrezătoare și fericită. Necesitând numai 3–4 minute în fiecare seară, în timp ce copilul doarme, metoda Goulding SleepTalk™ ajută toți copii să fie fericiți și să înfrunte viața, și îndrumă părinții în domeniul managementului de comportament. Este o metodă simplă și ușor de aplicat. Este adecvată copiilor de orice vârstă, vârstă, de la cei talentați până la cei dezavantajați.

Noninvanzivă, etică și sigură, aducând beneficii durabile, metoda Goulding SleepTalk™ este avizată de asociațiile medicilor și psihologilor.

Pe parcursul carierei sale profesionale din ultimii 40 de ani, Joane s-a implicat in psiho-nutriție, educație, training și coaching. Timp de 22 de ani, Joane a fost directorul Academiei de Știință a Hipnozei din Australia. În 1998 Academia a fost acreditată de către Guvern ca furnizor de educație și organizație națională de instruire.

Joane a alcătuit documentația necesară pentru înregistrarea ca Furnizor Privat de Educație (RTO), și a elaborat Diploma de Sănătate de 2 ani: manualul de training pentru hipnoterapie clinică.

În 2008 Joane a fondat Institutul Goulding, oferind o gamă de cursuri post-universare online adaptate nevoilor cursanților, inclusiv un curs de 12 lecții de terapeuți certificați.

Ce spun expertii

"Goulding Goulding SleepTalk™ pentru copii este o metodă logică și practică, ușor de aplicat, pentru a comunica mesaje importante subconștientului. Se dovedește extrem de utilă în modificarea comportamentului copiilor. O carte obligatoriu de citit de către toți părinții, educatorii și profesioniști din sănătate, iar metoda ar trebui adoptată în tratarea tuturor tulburărilor în care mintea joacă un rol important."

Profesor Ian E Brighthope
MBBS, Dip Ag Sci, FACNEM, FASE, MAIAST

"Sunt terapeut specialist calificat în medicină și psihologie. Am folosit metoda de terapie SleepTalk™ în  ultimii 14 ani. Consider că este o metodă foarte sigură și eficientă. Poate fi aplicată în multe domenii pentru a crește respectul de sine al copilului, pentru a obține încrederea de a merge la înot, de a citi în fața clasei, sau pentru enurezis etc. Am primit reacții extrem de pozitive pozitive de la părinții copiilor pe care i-am tratat. Terapia SleepTalk™ este foarte valoroasă. Publicarea unor informații suplimentare despre această metodă va reprezenta un pas uriaș înainte."

Dr. Eileen Feeney
MB, BCh, BAO, BA, DCH, FRENZCP

Informatii despre cand se vor organiza alte Workshop-uri SleepTalk™ poti gasi aici  http://www.hipnoza.egalati.ro/

 Curs SleepTalk pentru copii in Galati

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole