Ti-ar placea sa participi la un seminar dedicat sanatatii, frumusetii si sportului. Echipa Health&Fitness Tour Romania organizeaza al II-lea seminar anul acesta, ce va cuprinde un program special ce are ca obiectiv obtinerea unei stari generale  de mai bine, ocupandu-se atat de partea fizica, dar mai ales de cea mai importanta parte a fiintei umane: suflteul. .

Editia din 14 aprilie 2014, va avea loc la Capital Plaza in Bucuresti, incepand cu ora 19:00 si va avea ca invitati pe:

  • Anca Petrescu – Personal Coach si Ghid in calatoria spre schimbare.

Anca va tine o prezentare despre importanta schimbarii, despre pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a elimina frica si a adopta schimba in viata noastra si va dezvalui cateva din secretele Reiki pentru sanatate si bunastare.

  • Alexandru Cristian – Personal Designer

Alimentatia este una din principalele motive pentru care nu reusim sa avem un stil de viata sanatos si din cauza careia sanatatea noastra are de suferit. Planul alimentar este necesar oricarei persoane care doreste sa se disciplineze si sa evite afectiunile ce pot aparea din cauza a ceea ce mancam. Alexandru va vorbi in cadrul seminarului despre planul alimentar imbinat cu activitatea sportiva, ca un duo de succes pentru un corp de invidiat.

  • Angela Laur – Doctor Aromoterapeut

Doamna doctor Angela Laur ne va povesti despre esentele binefacatoare si eliberatoare de stres, dar si despre cum ne putem crea propria noastra esenta volatila. Se stie ca uleiurile esentiale au nenumarate beneficii asupra sanatatii, iar in cadrul seminarului acestea ne vor fi dezvaluite de catre un specialist in esente naturale.

Sunt disponibile doar  80 de locuri.

Rezervarile se fac pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Seminar Health  Fitness Tour Romania

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole