Gaseste ce ti se potriveste pentru Timpul Liber!

Cele mai reprezentative activitati de tip After School-After Work vor fi prezentate timp de 2 zile intr-o atmosfera dinamica, eficienta si placuta: cluburi sportive, cursuri de teatru si arte, edituri, cursuri de limbi straine, echitatie, inot, sah, oferte "de vara" de tabere si excursii si multe alte optiuni. 

Evenimentul va fi insotit de spectacol cu peste 3000 de copii din gradinite particulare si cluburi care vor canta si ne vor incanta.

Cele 2 foaiere de la Palatul National al Copiilor se transforma pentru peste 5000 de vizitatori intr-o lume de culoare, arta si invatare: ateliere pentru intreaga Familie, consiliere in alegerea activitatilor de tip After School - After Work, personaje de basm si sute de zambete pe metru patrat.

Daca esti vizitator, te asteptam cu surprize!

Daca vrei sa devii expozant sau partener, suna-ne sau scrie-ne: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0371.12.26.55, 0720.20.66.36.

Evenimentul este organizat de catre Perform Media la initiativa Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti sub egida proiectului "Edu - Part" .

After School   After  Work

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4