Pedalez, mă distrez și donez!

Părinții știu că sportul, ca activitate deprinsă încă din copilărie, favorizează dezvoltarea armonioasă a celor mici, astfel îi îndeamnă sa îl iubească și să îl practice încă de la vârste fragede. Petrecerea timpului în aer liber și realizarea activităților sportive ce duc la dezvoltarea armonioasă a copilului, atât fizic, cât și mental, sunt recomandate și celor mari.

Dacă toate acestea pot fi îmbinate cu a-ți învăța micuțul să facă un bine pentru alți copii, înseamnă că îi oferi nu numai șansa la o viață sănătoasă, dar îl și înveți, ca părinte, să ofere celor din jur bucurie. Astfel, la Rocket Bike Fest, îi poți preda copilului tău o lecție de viață, să dăruiască și, implicit, să fie mai încrezător în fortele sale proprii. Pe Pista Prieteniei, formată de Asociația Help Autism și BikeExpert, în Pădurea Cernica, prin competiția Rocket Bike Fest, îți oferi ție și copilului tău șansa să facă alți copii fericiți, să socializeze, să facă sport și, nu în ultimul rând, să petreacă o zi frumoasă în natură.

Pe 31 mai are loc cea de-a V-a ediție a a competiției de mountain bike Rocket Bike Fest, eveniment ce își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de sport, fiind o competiție dedicată familiilor, copiilor, pasionaților de natură, pasionaților de ciclism și performerilor în acest sport. Obiectivul principal este susținerea programelor de diagnostic precoce, evaluare psihologică și intervenţie timpurie în autism.

De 5 ani, Asociația Help Autism luptă pentru o șansă la o viață obișnuită pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, pentru a le oferi un zâmbet acestora, precum și părinților lor. Suntem părtași la dezvoltarea abilităților necesare în activitățile de zi cu zi, lucruri deprinse în mod natural de copiii tipici (copiii fără probleme), dar realizate cu eforturi suștinute de copiii cu tulburări din spectrul autist. Pentru toate acestea, demersurile realizate în această direcție necesită și sprijinul oamenilor de bine, dispuși să ofere și care se bucură de recompensa primită prin mulțumirea sufletească de a fi parte la clădirea unei vieți independente a copiilor din cadrul Asociației.

rocket bike fest

Pedalând la Rocket Bike Fest poți să oferi șansa la continuarea terapiei gratuite a copiilor cu autism și poți să deschizi drumul terapiei pentru noi copii, ce urmează să fie primiți în familia Help Autism. Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația Help Autism în scopul susținerii programelor gratuite pentru copii în cadrul Centrului de Diagnostic Precoce și Intervenție Timpurie în Autism.

Astfel, organizatorii Rocket Bike Fest invită iubitorii de natură și de ciclism să se înscrie în competiția în care pedalezi, te distrezi și donezi. La oricare din categoriile doresti să te inscrii sau sa îți înscrii copilul, fie că este vorba despre categoria Family, Juniori, Hobby, Race sau Copii, organizatorii competiției vor avea grijă să ofere întregii familii o zi de neuitat și cu premii și suprize frumoase, ce te vor îndemna să participi și la ediția a VI-a din 19 septembrie.

Înscrierea la Rocket Bike Fest are ca taxă de participare între 25 și 80 de lei, în funcție de categoria aleasă și data înscrierii sau poți opta pentru ambele editii din 2015.

Înscrie-te la Rocket Bike Fest – pista prieteniei! Pe site-ul http://www.rocketbike.ro/?page_id=1223 sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94.

Pentru mai multe informații, accesează http://www.rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/RocketbikeFest

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4