Femeie fiind, deseori te poți trezi în situația în care familia trebuie să aibă prioritate în fața obiectivelor profesionale. Dar cine a spus că dacă ai familie sau dacă îți crești copilul de acasă, nu poți să și câștigi bani? Până la urmă, faptul că vrei să muncești și să aduci la rândul tău un venit consistent nu este de condamnat ci dimpotrivă. Dar cum ai putea să faci asta?

Ei bine munca la domiciliu pentru femeile casnice nu mai este demult o noutate, de fapt s-ar putea să te surprindă cât de multe mame fac asta în ziua de azi. Și nu este vorba doar de bani ci și de satisfacția de a putea contribui la venitul casei, de a-ți demonstra ție însăți dar și altora faptul că poți să fii și mamă dar să ai și o carieră. Prin urmare hai să vedem împreună cinci moduri prin care vei putea munci de la tine de acasă fără probleme.

  1. Catering

Nu ai idee cât de puțini oameni mai mănâncă regulat mâncare gătită în ziua de azi. De fapt, dacă este să ne luăm după statistici, numărul lor scade de la o zi la alta. Așa că dacă ești cu adevărat pricepută în bucătărie ai putea face niște bănuți buni deschizându-ți o mică afacere de catering. Mâncarea gătită de calitate este la mare căutare azi iar cea realizată cu ingrediente bio devine tot mai populară, o idee ar fi sa prepari mancare bio pentru bebelusi si sa-ti gasesti clienti pentru mamicile ce au incep[ut diversificare si fie nu au timp fie nu au incredere in ele ca pot prepara ce este mai bun pentru bebelusul lor. 

munca la domiciliu pentru mamici casnice

  1. Meditații de acasă

Dacă ești profesoară dar ai renunțat măcar și temporar la job-ul de la școală pentru a-ți crește copilul, asta nu înseamnă că trebuie să renunți și la meditații. Calculează cât timp poți petrece zilnic departe de cel mic și ia-ți niște ore de meditații si munceste de acasa. Poți publica anunțuri online și cu siguranță vei găsi persoane interesate. Mai ales pe domeniul limbilor străine, meditațiile au un potențial uriaș ce nu se oprește doar la cei mici.

  1. Freelancing, bani pe cont propriu

Să fii freelancer, sau altfel spus liber-profesionistă, are multe avantaje: îți poți face programul singură, tu decizi ce lucrări accepți, pe care le poți refuza sau cât de mult vrei să te dezvolți. Practic posibilitățile sunt nelimitate: de la blogger de succes la graphic designer și de la redactor de știri la fotograf, pur și simplu nimic nu este imposibil. Iar faptul că muncești pentru tine și nu pentru un șef, ei bine acesta nu poate fi decât un bonus suplimentar.

  1. Operator prelucrare date

Dacă pregătirea ta nu este una de natură să îți permită să abordezi pe cont propriu unul din domeniile freelancing-ului, nici o problemă. Există multe companii care caută operatori prelucrare date ce lucrează de acasă. Ce înseamnă asta? Ei bine, ai o normă de formulare sau tabele în excel pe care trebuie să le completezi zilnic iar la schimb vei primi un salariu lunar fără să fii nevoită să pleci de acasă.

  1. Produse de manufactură

Și ar mai fi o soluție. Într-o lume de produse realizată în masă, unicatele manufacturate sunt tot mai căutate. Fie că este vorba de decorațiuni, goblenuri sau articole de croitorie, munca ta poate fi foarte prețioasă dacă știi să o pui în valoare. Gândește-te la ce te-ai pricepe să faci, apelează la cineva care să te ajute să îți faci reclamă online și apucă-te de lucru. După primii clienți lucrurile vor începe să meargă strună.

După cum vezi, există multe soluții. Trebuie doar să te oprești asupra celei care ți se pare cea mai potrivită și să te apuci de treabă. Restul va veni de la sine. Nu peste noapte dar în scurt timp poți câștiga un venit considerabil. Și ceea ce este mai important, poți demonstra faptul că munca la domiciliu pentru femeile casnice este o realitate.

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...

Mai multe articole