Aflându-ne în sezonul rece al anului, cu toții aștepăm cu nerăbdare vacanța, care reprezintă un bun prilej de distracție și de petrecere a timpului cu cei dragi. După un program aglomerat, încărcat de diverse sarcini și task-uri, o vacanță la munte este mai mult decât bine-venită.

Fără niciun dubiu, cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere înainte de a-ți planifica modul de desfășurare al vacanței este organizarea bagajului, în așa fel încât să nu îți lipsească nimic din ceea ce ți-ar trebui.

Iată o listă a lucrurilor esențiale de luat cu tine în vacanță:

Trusa medicală

Deși sporturile de iarnă sunt cu adevărat apreciate și iubite de majoritatea oamenilor, trebuie avut în vedere faptul că acestea prezintă și un grad de pericol, mai mult sau mai puțin ridicat.

Sănătatea este cea mai importantă, iar temperaturile scăzute o pot afecta considerabil. De aceea, este mai mult decât recomandat ca bagajul tău să conțină și o trusă medicală (plasturi, medicamente, pansamente gastrice, etc). Niciodată nu ai de unde să știi când ai nevoie de un mic ajutor!

acte calatorie

Haine de schimb

Deși ți-ai propus să te bucuri la maxim de vacanță și să petreci cât mai puțin timp în camera de hotel, nu vei putea să stai non-stop pe pârtia de ski. Astfel, vei avea nevoie și de câteva haine adecvate unei plimbări prin stațiune.

Fularul, geaca umplută cu fibre naturale, bocancii impermeabili – sunt doar câteva dintre articolele care-ți vor ține de cald în drumețiile pe care le vei parcurge.

Pentru că vei petrece timp și în cameră, o pijama și o pereche de papuci sunt un must-have pentru bagajul tău.

În afara articolelelor vestimentare, a acesoriilor și încălțărilor pentru ski, va trebui să incluzi în bagaj și alte obiecte specifice unei vacanțe și care îți vor face sejurul mai ușor:

  • Portofelul de călătorie;

  • Tag/ Funny tag bagaje;

  • Portpașaport.

Portofelul de călătorie

Fiind conceput special pentru călătorii, acesta reprezintă o investiție foarte utilă pentru persoanele care călătoresc în mod frecvent și nu numai.

Te afli în postura în care îți pregătești bagajul pentru vacanță? Atunci trebuie să ai în vedere faptul că în vacanța la ski sau altă destinație pe care ți-ai ales-o, portofelul de călătorie sau poate întreg setul de călătorie nu trebuie să-ți lipsească sub nicio formă.

Mai importante decât banii sunt documentele de care ai nevoie aproape mereu atunci când pleci undeva, cum ar fi: cartea de identitate, pașaportul, biletul de avion și multe altele. Având o importanță majoră, ele trebuie păstrate în siguranță, nu-i așa? Așadar, portofelul de călătorie este un articol indispensabil călătoriei tale.

Cum deosebești bagajul tău de celelalte

Te-ai aflat vreodată în situația în care să nu-ți mai recunoști sau și mai rău, să-ți pierzi bagajul printre cele ale celorlalți călători care au optat pentru aceeași destinație ca și tine? Știm cu siguranță că această situație neplăcută creată ți-a stricat tot entuziasmul pe care-l aveai în legătură cu vacanța ta la ski!

Dar să îți încurci bagajul cu al altui călător, care avea un model identic cu cel deținut de tine? Să ajungi în camera de hotel și să descoperi ulterior în bagaj alte lucruri, necunoscute, și să îți dai seama mai apoi ce s-a întâmplat, cu siguranță nu e o chestie prin care îți dorești să mai treci.

Pentru a evita aceste situații, nu uita de această dată să iei și tag-ul pentru bagaj înainte să pleci în vacanță. Astfel, vei reuși cu succes să diferențiezi bagajul (rucsac, geantă, troller) de celelalte bagaje care au același model ca al tău și nu-ți vei mai crea niciun fel de disconfort.

Îți dorești să-ți diferențiezi bagajul printr-un accesoriu chic și hazliu? Atunci ar trebui ca de data asta să lași acasă tag-ul obișnuit pe care-l foloseai alte dăți, și să optezi pentru unul funny, dar de efect. Aceste funny tag-uri vin însoțite de mesaje/texte amuzante, de unde și conceptul de „funny”, care pe lângă faptul că îți vor scoate bagajul în evidență, au toate șansele să le facă ziua mai bună călătorilor care vor vedea mesajul inscripționat.

Portpașaportul

Dacă ai optat pentru o vacanță în afara țării, departe de griji și de stres, cu siguranță știi deja că pașaportul reprezintă cheia plecării tale. Acesta trebuie păstrat în siguranță, unde nu există nicio șansă de a fi deteriorat sau pierdut. Care este soluția ideală în acest caz? Portpașaportul.

Conceput special pentru a păstra intact acest document, portpașaportul este ideal pentru călătorii, fiind compact, ușor de purtat și cu un design modern, elegant.

Toate acestea fac parte din categoria “Articole promoționale”. Dacă te afli în căutarea unor astfel de produse sau pur și simplu îți dorești înlocuirea celor vechi cu altele noi, de o calitate superioară, Atelierele Unika vin în ajutorul tău!

Atelierele Unika reprezintă primul și unicul producător de promoționale piele naturală din România, cu o experiență considerabilă în domeniu. Acestea se regăsesc într-o gamă variată de culori, modele și texturi, la prețuri avantajoase. Alege Atelierele Unika pentru calitatea, atenția la detalii și dedicarea lor!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole