Eu ma confrunt cu o problema importanta privind uscarea rufelor, nu am balcon, iar uscatorul este deja supra aglomerat si nici nu as dori sa imi expun in fata tuturor vecinilor rufele (in special lenjeria), asa ca sunt in cautarea unor alternative, in dormitor nu se pune problema, este spatiul nostru intim si nu mi-ar place sa adorm privind rufele puse la uscat, si nici sa fie prima imagine care o vad dimineata.

Urmatoarea solutie ar fi sufrageria, dar au fost cateva momente jenante cand am primit musafiri neanuntati si nu stiam cum sa strangem mai repede rufele din sufragerie.

Asa ca ne-am orientat la ultima incapere disponibila: baia, asa putem sa uscam rufele fara sa derenajam pe nimeni, initial am folosit un uscator de rufe mobil, acelasi care il foloseam si cand uscam rufele in dormitor sau sufragerie, dar apoi pentru a economisi spatiul in baie mi-am cumparat un uscator de rufe extensibil ce se monteaza pe perete si se intinde doar atunci cand ai nevoie.

Noi am preferat sa il montam deasupra cazii, astfel nu ne incurca absolut de loc, avand astfel si avantajul ca este si mai aproape de fereastra de aerisire, si umezeala din aer se elimina mai usor asa.

uscato de rufeDatorita faptului ca uneori avem mai multe rufe de pus la uscat am mai cumparat inca un uscator de rufe pliabil pe care l-am montat in alta locatie unde nu ne incurca cand mergem la baie.

Pentru a reduce timpul necesar pentru uscarea rufelor anul trecut ne-am cumparat o masina de spalat LG cu performante ridicate la stoarcerea rufelor (1200 rotatii) care este in acelasi timp si silentioasa.

 

 

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...

Mai multe articole