Cu o luna in urma, pe unul dintre blogurile de parinti din Romania, a fost postat un articol care a ajuns viral: intr-un tabel facut in Excel, erau calculate aproximativ toate costurile ingrijirii unui copil in primul an de viata, costuri care per total, ajungeau undeva la 5000 de Euro.

La un simplu calcul, asta ar insemna un necesar de aproximativ 1.600 de lei pe luna, adica un cost apropiat de salariul mediu, ceea ce depaseste cu mult posibilitatile financiare ale majoritatii mamicilor. Daca doresti sa mai reduci din cheltuielile de ingrijire a copilului ai cateva solutii: fie cauti sa imprumuti de la prieteni sau rude ce au copii mai mari haine, carucior, patut si ce mai are fiecare. Daca nu te tine bugetul sa cumperi obiecte si accesorii de top, te vei orienta catre unele cu mai putine facilitati, si poate chiar de calitate mai slaba. Alte mamici vanzeaza reducerile si promotiile, atat prin magazinele din oras cat si pe site-urile ce vand produse pentru copii.

Si cum criza economica se pare ca mai vrea sa mai zabobeasca pe la noi, este logic deci ca din ce in ce mai multe (viitoare) mamici sa fie interesate de reduceri online de produse pentru gravide, mamici, sau pentru bebelusi, reduceri care din fericire, incep sa fie din ce in ce mai multe pe anumite site-uri de profil.

reduceri pentru gravide

Mai jos aveti o lista cu tipuri de produse pentru gravide si mamici aflate la reducere facuta de catalogul de reduceri Redupedia.ro 

1. Cantar electronic pentru bebelusi. De exemplu, un cantar Chicco poate avea un pret de pana la 400 de lei, insa la promotie, el poate poate fi gasit chiar si la un pret 150-199 de lei. E adevarat ca exista si variante de cantare mai ieftine, insa nu toate sunt produse de calitate, motiv pentru care majoritatea parintilor tind sa se orienteze spre ceva de o calitate mai buna, mai ales daca poti plati acceasi suma.

2. Hainute pentru copii. Mult mai frecvente sunt promotiile in care preturile hainutelor pentru copii sunt reduse: daca tinem cont ca numai in primele 3 luni, un nou nascut are nevoie de hainute in valoare de cel putin 900 de lei, atunci nevoia de a gasi oferte cu preturi reduse pentru hainute e complet justificabila;

3. Haine de gravida. Hainele pentru gravide, altele decat banalele salopete, au si ele la randu-le un cost semnificativ, care poate scoate din bugetul familiilor cel putin 300-400 de lei per set. Chiar si un cupon de reducere de 20-30% conteaza in unele cazuri, mai ales in cazul familiilor cu bugete mai stramtorate, dar care isi doresc sa poata sa ofere tot ce e mai bun copiilor lor.

Tu ai folosit pana acum cupoane de reduceri? Daca vrei sa afli care sunt cele mai noi reduceri, am facut pe forum un loc unde vei gasi ponturi  cu oferte, promotii si reduceri, daca ai si tu un astfel de pont poti sa il impartasesti si cu alte mamici.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole