Primele date despre îngrijire mi-au spus că sunt feminine cu 25 de ani. Un coleg de facultate mi-a declarat „ Stii ce-mi place la tine? Esti foarte feminina! „.

Multe timp după aceea mi-a rasunat în urechi „esti feminina”, intrebandu-se un vrut sa spuna. Cum adica, „ sunt feminina ”?
Atunci credem că se pot referi la modul în îngrijirea ma imbracam: uneori intr-un blat mulat, ce-mi scotea picioarele frumoase în evidenta, un tricou se folosește larg și singurul meu sacou cambrat pe corp; alteori in fusta clos, maro cu flori bej la poale, pantofi cu toc mic si bluza crem crosetata de a mea.

Abia pe la 40 de ani sunt inteligenți la ce se referă la colegul meu cand mi-a spus ca sunt feminina. Acum sunt convinsa ca feminitatea este atentă. O stare de bine pornita din interior, îngrijire ma face sa radiez. Starea asta este bine mai multor aspecte sunt îngrijite în echilibru.

viata frumoasa

Cand sunt constienti de inteligenta mea, clar dacă unaori ma simt ca o proasta, cand imi ajunge la urechi barfele despre mine dar nu-mi trece, nu simt nevoia nici macar sa ma apar pentru ca eu stiu cel mai bine cum stau lucrurile, cand Stiu ca sunt bune în meseria mea, clar dacă sunt și momente cand parca nu mai scot la capat de atata munca, cand stiu ca sunt o femeie frumoasa, ma simt bine in pielea mea, imi pun in corpul mare, modul modul in care ma imbrac, cand fac dragoste cu pasiune fara sa-mi pese de burtica rotunjoara, cand ies pe usa cu zambetul pe buze, cand plang tihnit, cu lacrimile prelingandu-mi-se pe opereji, cand imi strang la piept copii cu caldura, cand imi deschide fereastra sufletului în fata partenerului, lasandu-l sa vada si azi un pic din el, cand cand vorbesc imi este calma, dulce la auz, urcand armata iar in pod,cand ascult cu atentie pe cel care-mi vorbeste, cand pasesc in ritm usor, ca de plimbare, zambind eu stiu la ce, cand la rochita-mi prind o floare, cand ma opresc sa admir un pom inflorit, cand ma las ajutata de cei din jur, fara sa ma incapatanez ca eu le pot face pe toate, cand stau la taclale cu cel drag, despre toate despre nimic, cand ma alint si ma cuibaresc cuminte in bratele lui, cand dansez un vals singura prin casa, cu un partener imaginar,cu un partener imaginar,cu un partener imaginar,
Atunci ma simt in echilibru, atunci ma simt feminina.

Preluat de pe facebook, copyright-ul apartine Vali Bratan .

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole