Rezultate de la 1 la 7 din 7

Subiect: Metode de stimulat lactatia

Adria Oaspete

Implicit Metode de stimulat lactatia

exista ceaiuri pt stimularea lactatiei
    gasesti cu siguranta la farmacie ceva, dar metoda cea mai naturala zic eu e sa l pui pe bebe la san cat mai des sau de cate ori cere si dupa ce papa te poti mulge sa storci lapticul ramas, astfel stimulezi sanul sa produca mai mult decat papa bebe
    vb ta "iana10" la help line alptarea poate gasi toate informatiile cu privire la acest subiect

dr.mirabela este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Posturi
    3

Implicit Re: Metode de stimulat lactatia

pentru stimularea lactatiei se pot folosi ceaiuri de chimen si anasol, numai ca acestea constipa copilul. cel mai bun stimulent al secretiei lactate este golirea sanilor complet si aceasta se realizeaza daca copilul suge. verificati daca il alaptati corect. pentru mai multe informatii puteti intra pe drmirabela.blogspot.com

Evaleea Stigmatovici Oaspete

Citat Citat din dr.mirabela Vezi post
    pentru stimularea lactatiei se pot folosi ceaiuri de chimen si anasol, numai ca acestea constipa copilul. cel mai bun stimulent al secretiei lactate este golirea sanilor complet si aceasta se realizeaza daca copilul suge. verificati daca il alaptati corect. pentru mai multe informatii puteti intra pe drmirabela.blogspot.com
    Nu este adevarat, nu mai scrieti prostii pe forum! Ceaiurile de chimen si anasol nu constipa copilul. Astea-s tampenii. Ceaiurile sunt foarte bune si recomandate.

Cel mai bun mijloc de a stimula lactatia e sa iei Galactogil (cam 50 RON cutia, orice farmacie) si sa iei cate 1-2 linguri de granule cu o cana de ceai sau de lapte de 3 ori pe zi. E din plante si nu face absolut deloc rau. Rezultatul e aproape instantaneu. SI SA NU INTRERUPETI decat dupa ce bebe e suficient de puternic sa traga singur dintr-un san chiar mai putin dezvoltat. Se poate duce toata perioada de alaptare fara nicio problema. Intrebati orice pediatru mai istet.

Mult succes!
    Eva

Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Posturi
    3

mare atentie la obsedatii cu produse naturiste! orice pediatru adevarat se bazeaza pe experienta si dovezi clinice, nu pe vorbe goale.
    numai bine!

Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Posturi
    3

medicina e stiinta nu buruieni!

Dr. Semiramida Oaspete

Citat Citat din dr.mirabela Vezi post
    mare atentie la obsedatii cu produse naturiste! orice pediatru adevarat se bazeaza pe experienta si dovezi clinice, nu pe vorbe goale.
    numai bine!
    Jesus, sa am incredere intr-o persoana de pe internet, care se cheama Dr. Mirabela???!?!
    Hai sictir!!!!
    Am si eu aceeasi problema, din cauza cezarienei, mi-a venit laptele mai greu...am fost la Medlife, acolo mi s-a urmarit sarcina, acolo am nascut, acolo am primit primele consultatii...n-am ce sa le reprosez, recomand cu draga inima, dar stiu ca poate am avut noroc, asa ca tot trebuie sa aveti grija personal...

Sa revenim cu faimoasa dotoritza Mirabela...auzi, tzancule, nu mai induce oamenii in eroare, te rog frumos, pentru ca poti provoca probleme grave, daca nu esti in stare sa dai sfaturile adecvate. Dupa parerea mea, o persoana care da sfaturi tampite pe internet sub pseudonimul de Dr. Mirabela, e imposibil sa gaseasca incredere la persoane pe care cat de cat le duce mintea. Deci nu va mai lasati sfatuiti de tot felul de cretini de pe internet. Auzi la ea, doctor Mirabela...God Almighty! Cati nebuni pe lumea asta....

Mult succes fetelor, sfatul meu e sa luati Galactogil pentru stimularea lactatiei, e un produs natural, recomandat de orice, dar absolut orice doctor neonatolog sau pediatru sau orice alta specializare care are legatura cu mama si copilul.

Intrebati intai si dupa aia hotarati...intrebati unul, doi, trei doctori...alegerea pe care-o faceti acum e importanta pentru copilul vostru...

Cu drag,
    Cristina Stamate,
    profesoara de matematica,
    mama a doi baieti sanatosi,
    hraniti cu lapte de san stimulat cu galactogil

mickaela este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    25
    Posturi
    10

cea mai buna metoda pt stimularea lactatiei e sa lasati copilul sa suga la san cat mai des chiar daca sanul produce doar colostru prima data,tre sa aveti putina rabdare.eu am fost f stresata la inceput,mi-au tinut copilul la incubator si i-au dat ei 2 zile lapte la biberon si apoi nu mai vroia sanul pt ca nu aveam lapte ci doar colostru si m-am chinuit 2 zile cu el dar s-a obisnuit si apoi mi-a venit laptele imediat ca ma dureau sanii ingrozitor,merita sacrificiul,credeti-ma!laptele de la san e cel mai sanatos,eu sunt super fericita ca pot sa-mi hranesc copilul de la san,sanatate multa va doresc!

Subiecte Similare

1. Metode de inducere a travaliului
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 mai 2010, 12:44
  2. Metode de depistarea fertilitatii
    Ultimul post: 13 feb 2010, 10:50
  3. Metode de contraceptie tip bariera
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:24
  4. Metode de contraceptie naturale
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:40
  5. Metode de albirea dintilor
    De Molody in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 2
    Ultimul post: 30 oct 2008, 13:40

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44