Rezultate de la 1 la 4 din 4

Subiect: Cand incepe sa se formeze laptele matern

Veta Oaspete

Implicit Cand incepe sa se formeze laptele matern

cand se formeaza laptele matern si cum, ce simti? este o senzatia aparte la nivelul sanilor, sau la nivel psihologic?

Ralu Oaspete

Implicit

Eu n-am simtit sa se formeze cat am fost insarcinata, nici macar spre sfarsitul sarcinii. Chiar am intrebat-o pe moasa si a spus sa stau linistita, ca voi simti cand va veni dupa nastere. Asa a fost, evident.

Laura Oaspete

Implicit

Laptele se formeaza dupa ce nasti, nicidecum inainte! Iti dai seama ca daca s-ar forma inainte, cat de tare te-ar durea sanii, caci nu ar avea cine sa ii goleasca. Furia laptelui vine dupa ce nasti, la cateva ore ( dar nu e obligatoriu la toate femeile ).
    Mie, mi-a venit dupa 24 ore de la nastere. Dr. ginecolog mi-a zis ca daca am nascut prin cezariana, va mai dura vreo 2-3 zile pana sa-mi vina.Dar, dupa 24 ore de stat la reanimare, cand am intrat la salon si mi l-a dat pe Alex in camera, a venit o tatnti asistenta de la nou-nascuti si m-a strans de sfarc ca sa vada daca am lapte ( altfel, nu mi-l lasau in salon) si am avut o gramada, ca azi la 1 an si 10 luni, inca il mai alptez. medicul pediatru chiar m-a felicitat.

Asa ca, nu va mai faceti griji. Intai, hraniti-va sanatos si aveti grija de voi si de bebe din burtica :*

Codruta Oaspete

Implicit

eu am nascut la ora 2 si dimineta la 6 eram la bebe sa-l alaptez, n-am facut nici furia laptelui si bebe a luat in prima luna 1,500g; pacat ca n-am alaptat decat pana la 6 luni, s-a intarcat singur cand mi-a venit cm plus ca am fost si f.stresata de soacra.
    individa m-a pisat sa-i dau lapte praf si poate si asta a fost motivul scaderii lactatiei.sa nu faceti greseala asta,eu stiam si ma documentasem eram toba si cu toate astea am avut proasta inspitatie sa-i dau;ajunsesem sa cred ca chiar nu am lapte de-atatea ori imi spunea pe zi si asta inca din primele zile!

Subiecte Similare

1. Reactia tatilor cand incepe nasterea
    De Olimpia in forum Nasterea
    Replici: 18
    Ultimul post: 12 apr 2011, 23:59
  2. Laptele matern
    De Turcuoaica in forum Alaptarea si diversificarea
    Replici: 8
    Ultimul post: 22 mar 2011, 23:21
  3. Laptele matern
    De Turcuoaica in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 05 ian 2011, 11:14
  4. Cand incepe sa se formeze laptele matern
    De Veta in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 3
    Ultimul post: 26 oct 2008, 16:54
  5. Cand suplinim laptele si cu alte elimente?
    De Viorica in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 4
    Ultimul post: 26 oct 2008, 16:42

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44