Rezultate de la 1 la 12 din 12
Like Tree4Likes
  • 2 Post By Lalira
  • 2 Post By AnUtZyIk

Subiect: noaptea mananca din ora in ora

grettySimion Oaspete

Implicit noaptea mananca din ora in ora

nu stiu ce sa mai fac.ziua gargarita mea mananca cate
    5 min ,ne jucam o ora jumate mananca iar 5 min apoi 40 min doarme si asa pana pe la 9 seara cand adoarme.se trezeste pe la 1.30 noaptea si de atunci incepem sa mancam din ora in ora(se trezeste la ore fixe).sunt terminata.are si gazutze,si este alaptata exclusiv la san.am uitat sa spun ca are 2 luni jumate.e normal?nu stiu ce sa fac.lumea zice ca e laptele slab si nu se satura.prima luna a luat 1 kg si a doua luna 800 g.sa incep sa ii dau supliment?salut toate mamicile si toate gargaritzele.

MARIANA MARIN Oaspete

Smile Re: noaptea mananca din ora in ora

[QUOTEgrettySimion;4693]nu stiu ce sa mai fac.ziua gargarita mea mananca cate
    5 min ,ne jucam o ora jumate mananca iar 5 min apoi 40 min doarme si asa pana pe la 9 seara cand adoarme.se trezeste pe la 1.30 noaptea si de atunci incepem sa mancam din ora in ora(se trezeste la ore fixe).sunt terminata.are si gazutze,si este alaptata exclusiv la san.am uitat sa spun ca are 2 luni jumate.e normal?nu stiu ce sa fac.lumea zice ca e laptele slab si nu se satura.prima luna a luat 1 kg si a doua luna 800 g.sa incep sa ii dau supliment?salut toate mamicile si toate gargaritzele.[/QUOTE]

SALUT BEBE MANINCA DEOARECE IL DERANJEAZA CEVA SI EU AM O FETITA DE 2 LUNI SI LA FEL CIND ARE COLICI SAU O SUPARA CEVA MANINCA

maria este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    36
    Posturi
    20

Implicit Re: noaptea mananca din ora in ora

buna
    Nu e nici o problema.Si baietelul meu are 4,5 luni si in multe nopti se trezeste tot din ora in ora sau la doua ore ca sa manince.Maninca 5 sau 10 minute,si se culca apoi.Nu exista lapte slab,dar asa sunt unii copii.Si al meu a luat 4kg de la nastere pina acuma,iar medicul zice sa e foarte bine .O sa isi mai revina in timp.Eu te inteleg perfect dar sa nu iti faci griji pt ca e normal ca sa se trezeasca.Pupici si crestere mare

maria este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    36
    Posturi
    20

Inca ceva
    Sa nu ii dai supliment .Fetita ta a luat foarte bine in greutate.Eu sunt in strainatate si mi-au zis ca daca e fericit sa nu ii dau pina dupa 6 luni nimic.Tie ti se termina laptele din sin la un supt?
    Dar daca suge tot din amindoi sanii atunci poti spune ca nu se satura.
    hai pupici si crestere mare

s_alexandra este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2009
    Posturi
    25

pana pe la 3 luni de zile copilul mananca foarte des. este important sa nu ii dai mult sa manance deodata, ci cate putin, pentru ca sistemul digestiv nu este inca maturizat.

gyna24 Avatar
    gyna24 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.929

Implicit Raspuns noaptea mananca din ora in ora

In cautare de informatii am dat peste acest topic care nu mai este activ dar sper ca cineva sa ma linisteasca si pe mine!!!!!!!!!!!
    Fetelor fetita mea are 3 luni si 3 saptamani si pana acum dormea noaptea cate 6-8 ore dar de aproape o saptamana ma trezeste din 2 in 2 ore..Eu o alaptez si nu cred ca se mai satura ..am incercat sa ii dau si LP seara dar tot asa se trezeste....Nu stiu ce sa mai fac ....Oare sa incerc sa ii dau creme pt copii sau e prea devreme????..Ce ma sfatuiti???

Corina Rusu este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2

daca a adaugat la cintar atunci hrana e suficienta, ar trebui sa-i faci un regim de mincare

chippenda Avatar
    chippenda este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1.395

nu stiu ce sunt cremele pt copii...dar titi bebeii au perioade nasoale. mai ales ca dupa ce trec colicii incep gingiutele... al meu nu a dormit niciodata extraordinar, dar p la 4 luni a avut vreo 2 sapt cand se foia si se rrezea si la juma de ora. am crezut ca o iau razna, mai ales ca atunci am inceput si munk. nu rezolvi nimic cu laptele praf...vezi si recomandarea unui pediatru daca tot nu trece.
    al meu pui are si acum, la 7 luni, nopti cand papa din 2 in 2 ore sau mai des.

Andrei Ovidiu

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.740

Citat Citat din gyna24 Vezi post
    In cautare de informatii am dat peste acest topic care nu mai este activ dar sper ca cineva sa ma linisteasca si pe mine!!!!!!!!!!!
    Fetelor fetita mea are 3 luni si 3 saptamani si pana acum dormea noaptea cate 6-8 ore dar de aproape o saptamana ma trezeste din 2 in 2 ore..Eu o alaptez si nu cred ca se mai satura ..am incercat sa ii dau si LP seara dar tot asa se trezeste....Nu stiu ce sa mai fac ....Oare sa incerc sa ii dau creme pt copii sau e prea devreme????..Ce ma sfatuiti???
    Nu e problema ca nu se satura.
    A mea a dormit toata noaptea pana pe la 2 luni si de atunci se trezeste noaptea sa pape. Dar lapte praf nu primeste nici macar sa poata cere
    Unii copii, daca nu papa suficient lapte ziua, recupereaza noaptea.
    Creme te referi la macare ? cereale ?
    E prea devreme si mai mult ca sigur situatia nu se va schimba.
    Arunca o privire in casuta la aprile sa vezi cati bebei alaptati e trezesc de n ori pe noapte si stau foarte bine la greutate si papa bine mancare solida.
    gyna24 and mamica lui David like this.

Corina Rusu este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2

daca a luat destul in greutate nuti fa griji si nu te uita la gura lumii, incearca sa maninci ceva sa ingrase laptele, sa nu se trezeasca noaptea atit de des, spre exemplu miez de nuca, la mine ajuta

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.221

eu raman la parerea ca oricat de consistent ar fi lapticul de la san si oricat de bine i-ar tine de foame,puiutii nostrii se trezesc de dorul lu' titi,al meu se trezeste si acum la 1 an si o luna dupa titi de cateva ori pe noapte desi seara papa foarte bine mancarica si titi inainte de culcare. Spun ca de dorul ei pt ca suge de cateva ori si gata,si-a facut pofta si face nani la loc.
    gyna24 and mamica lui David like this.

Ma deranjeaza "atotstiutorii" ... persoane care simt nevoia sa castige aducand un argument mai mult sau mai putin logic sau adevarat la orice afirmatie sau replica!

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.740

Anutza, da, unii se trezesc de dorul ei, dar si bebelusii hraniti cu lp se trezesc.
    Daniel s-a trezit pana la 3 ani de 1-2 ori pe noapte, asa de flori de mar, ca el s-a intarcat la 13 luni.
    Unii dorm toata noaptea, altii se trezesc mai des sau mai rar, indiferent cat si ce papa.

Subiecte Similare

1. Copilul meu se trezeste noaptea
    De MonaTia in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 4
    Ultimul post: 04 apr 2012, 16:14
  2. mananca decat 40-50 ml...
    De oana_claudia in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 23
    Ultimul post: 06 apr 2011, 21:15
  3. Mananca putin
    De alipuk83 in forum Alaptarea si diversificarea
    Replici: 6
    Ultimul post: 03 sep 2010, 10:29

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44