Alaptarea copilului dupa nastere te ajuta sa stabilesti o legatura mai spirituala si emotionala profunda cu bebelusul tau. Voi cand ati alaptat prin oara?
eu l-am alaptat pe Denis prima oara a 3 a zi dupa ce l-am nascut.am avut o nastere f grea.a durat 17 ore travaliu,iar in timpu acesta am facut temperatura.dupa ce l-am nascut mi l-au luat la incubator si l-au bagat la antibiotice sa nu cumva sa fi avut eu vreo infectie si sa fi luat si el.am facut prostia ca am refuzat a doua zi sa ma duc sa-l alaptez la incubator,eu credeam ca imi vine laptele asa din prima imediat dupa ce nasc) si le-am zis asistentelor ca nu am lapte...si l-au bagat la biberon.si cand mi l-au adus dupa doua zile in salon mai da-i Mihaela san...am stat si m-am chinuit cu el 5 zile ,nu dormeam noptile,se invatase cu biberonu sa-i cada laptele fara sa faca efort si nu putea sa apuce sfarcul...se enerva,plangea si el plangeam si eu....am avut norc d asistente ca au avut rabdare cu mn si m-au ajutat,si intr-un final am reusit...am uitat sa specific: am nascut in Irlanda.m-am simtit ca o printesa 5 zile cat am stat in spital,a fost greu ca nu era mama langa mn dar a meritat sa nasc aici ,unde sunt si acum....multe sanatate mamicilor si bbilor vostri.pupici