dar de ce i-ai dat biberon daca il alaptezi? la 6 luni sint destul de mari ca sa vada ca e mult mai usor sa manance din biberon si renunta usor la san.
buna! am un baietel de 6 luni si o saptamana si de 3 zile refuza sa mai suga la san. sunt disperata pt ca lapte am suficient... am incercat sa-l infometez putin doar .. doar va reincepe sa suga la piept dar plange si intoarce capul.
Daca ii pun lapticul in biberon il mananca pana la ultima picatura. Noi deja am inceput diversificarea si... ca leac impotriva biberonului am incercat sa-i dau lapticul cu lingurita. a mancat 90ml si tot nu a vrut sa suga la piept... Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Daca nu va vrea... n-am decat sa-i dau tot laptic de la mine dar din biberon... nu as vrea sa-l trec pe lapte praf din moment ce am lapte suficient. Credeti ca este vreo problema?
dar de ce i-ai dat biberon daca il alaptezi? la 6 luni sint destul de mari ca sa vada ca e mult mai usor sa manance din biberon si renunta usor la san.
i-am dat la biberon doar ceai sau apa - repet - AM INCEPUT DIVERSIFICAREA iar copilasului ii este setea dupa ce mananca pireuri. nu puteam sa-i dau sa bea lichide doar din 4 in 4 ore.Iar lapte i-am dat la biberon pt ca altfel nu manca... si stim toate ca la aceasta varsta laptele este alimentul esential... dar sa lasam sata... solutii nu cunoasteti?
copilul tau a dat de "gustul " biberonului si de aceea nu mai vrea san.La san trebuie "sa munceasca " pt laptic dar a vazut ca la bibe curge mai rpd si cred ca de aceea refuza sanul.
Cum spune si Adina ai gresit cand i-ai dat lapte cu biberonul. Chiar daca i-ai dat doar o singura se pare ca a fost de ajuns...iar pt apa sau ceai eu am cumparat de la farmacie un biberon cu lingurita tocmai pt a nu refuza sanul.
Eu te sfatuiesc sa te storci in continuare dar sa renunti la biberon....stiu e un chin sa-i dai cu lingurita dar poate gasesti la farmacie un biberon cu lingurita. Si inainte de a-i introduce sfarcul in gurita incearca sa torni pe san cu o lingurita putin lapte.